• Haberler
  • Spor
  • İhsaniye halı sahası açıldı – Kocatepe Gazetesi

İhsaniye halı sahası açıldı – Kocatepe Gazetesi

İhsaniye Belediyesi'nin katkıları ile ilçeye yapımını tamamlanan halı saha gerçekleşen özel maç ile açıldı. Açılışa özel yapılan maça Belediye Başkanı Şaban Çabuk, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Muharrem Günay, MHP İlçe Başkanı Salih Öncül, İl Genel Meclisi Üyesi Hamit Çakır katıldı. Günay'ın 3 gol attığı maçta protokol üyeleri erken pes etti ve sahayı gençleri [&hellip]

İhsaniye Belediyesi’nin katkıları ile ilçeye yapımını tamamlanan halı saha gerçekleşen özel maç ile açıldı. Açılışa özel yapılan maça Belediye Başkanı Şaban Çabuk, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Muharrem Günay, MHP İlçe Başkanı Salih Öncül, İl Genel Meclisi Üyesi Hamit Çakır katıldı. Günay’ın 3 gol attığı maçta protokol üyeleri erken pes etti ve sahayı gençleri bıraktı.
“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Açılış maçını değerlendiren Belediye Başkanı Şaban Çabuk, “MHP Milletvekili adayımız Sayın Muharrem Günay, İlçe Başkanımız Sayın Salih Öncül, İl Genel Meclisi Üyemiz Sayın Hamit Çakır, Belediye Meclis Üyelerimiz Sayın Ali Çakır, Sayın Selami Demir, Sayın Kamil Çakır, Sayın Ahmet Kaya, Sayın Necmi Sofu, belediyemizin kıymetli personelleri ve Akören Mahallemizin sevgili gençleri ile birlikte halı sahamızı açtık. Bizden bu kadar diyerek sahayı gençlere bıraktık. İlçemize hayırlı olsun inşallah” dedi.

Bakmadan Geçme