• Haberler
  • Genel
  • İhsaniye Eğitim Bir-Sen üyeleri yemekte bir araya geldi

İhsaniye Eğitim Bir-Sen üyeleri yemekte bir araya geldi

Eğitim Bir-Sen İhsaniye üyeleri, Gazlıgöl Aydın Termal'de bir araya gelerek yemek yedi Düzenlenen yemekte konuşan Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Çelik, Eğitim Bir-Sen’in Türkiye'de 2 binin üzerinde üyesiyle yetkili bir sendika olduğunu söyledi. Kamu sendikacılığının vazgeçilmezlerinden birisinin toplu sözleşmeler olduğunu vurgulayan Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Çelik konuşmasında şu ifadelere yer verdi:“http://m.kocatepegazetesi.com/”Geçtiğimiz referandumda [&hellip]

İhsaniye Eğitim Bir-Sen üyeleri yemekte bir araya geldi

Eğitim Bir-Sen İhsaniye üyeleri, Gazlıgöl Aydın Termal’de bir araya gelerek yemek yedi

Düzenlenen yemekte konuşan Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Çelik, Eğitim Bir-Sen’in Türkiye’de 2 binin üzerinde üyesiyle yetkili bir sendika olduğunu söyledi. Kamu sendikacılığının vazgeçilmezlerinden birisinin toplu sözleşmeler olduğunu vurgulayan Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Çelik konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Geçtiğimiz referandumda Memur-Sen konfederasyonu olarak “http://m.kocatepegazetesi.com/”Yetmez ama Evet”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedik. Çünkü bu Anayasa değişikliğinde memurları ilgilendiren konular vardı. Şimdiki toplu sözleşmenin farkı artık hükümet bağlayıcı hale geliyor. Alınan kararları mutlaka hükümet yerine getirmek zorunda kalıyor. Bunun yanında eğer toplu sözleşme masasında anlaşma sağlanamaz ise o zaman Kamu Hakem Kurulu oluşturuyor ve bu kurulun verdiği karar nihai karar oluyor. Bu kararlar kanun hükmünde oluyor.”http://m.kocatepegazetesi.com/” diye konuştu.
Bu sene toplu sözleşmenin geciktiğini ifade eden Çelik:”http://m.kocatepegazetesi.com/” Bu sözleşmede 2012 yılı maaş artışları görüşülecek. Biz bu görüşmede yetkili sendika olarak üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Toplu sözleşmeye biz hazırız. Dosyamız hazır. Sadece kanunun çıkmasını bekli-yoruz. İlk gündeme getireceğimiz konu “http://m.kocatepegazetesi.com/”Eşit İşe Eşit Ücret”http://m.kocatepegazetesi.com/” kapsamında unutulan öğretmenlere ek ödeme konusu olacaktır. Maaşlarımıza enflasyon oranında yapılan zammın yanında ek ödeme isti-yoruz. Öğretmenlerle ilgili ek ödemeleri elde edemezsek, alanlara ineceğiz. Sizler de hazır olun. Hakkımızı söke söke alacağız. Bazı sendikalar birtakım manipülasyonlara girerek, biz eylem yapıyoruz diyorlar. 10 kişiyle eylem yapıyorlar ve sorunları biz çözdük diyorlar. Ek ödeme sorununu çözdüğümüz zaman, göreceksiniz, diğer sendikalar bunu biz çözdük diyecekler. Şimdi toplu sözleşmeyi de biz hallettik diyorlar. Aslında yapılan referandum da hayır dediler, ama şimdi buna sahip çıkmaya çalışıyorlar. Sözleşmelilerin kadroya geçirilmesini de sahiplendiler. Bu ek ödemeleri de sahiplenecekler.Sizden ricam bu insanlara kanmayın, bizi takip edin.”http://m.kocatepegazetesi.com/” şeklinde konuştu.
Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Çelik’in konuşmasının ardından Eğitim Bir-Sen İhsaniye temsilcisi Yakup Gözel de üyelere yönelik bir konuşma yaptı.
Yapılan toplantıya Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Abdullah Çelik, Eğitim Bir-Sen şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan da katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme