İhsaniye bölgesi afet bölgesi ilan edilmeli

Saadet Partisi (SP) Halkla İlişkiler Başkanı Erhan Akpınar, Mahalli İdareler Başkanı İlyas Dikici, İhsaniye ilçesi, Yaylabağı, Ayazini, Beyköy, Döğer  Kuzviran'da yaşanan sel felaketi nedeniyle bir dizi ziyarette bulundu.İhsaniye Kaymakamı Alper Taş’ı makamında ziyaret edep SP heyeti, sel felaketinin yaşandığı köy ve beldelerde bulunan vatandaşları ziyaret etti. SP Halkla İlişkiler Başkanı Erhan Akpınar, sel felaketinde can [&hellip]

Saadet Partisi (SP) Halkla İlişkiler Başkanı Erhan Akpınar, Mahalli İdareler Başkanı İlyas Dikici, İhsaniye ilçesi, Yaylabağı, Ayazini, Beyköy, Döğer  Kuzviran’da yaşanan sel felaketi nedeniyle bir dizi ziyarette bulundu.
İhsaniye Kaymakamı Alper Taş’ı makamında ziyaret edep SP heyeti, sel felaketinin yaşandığı köy ve beldelerde bulunan vatandaşları ziyaret etti. SP Halkla İlişkiler Başkanı Erhan Akpınar, sel felaketinde can kaybının olmamasının en önemli teselli olduğunu söyledi. Akpınar, “Sel felaketini yaşayan vatandaşlarımıza yaptığımız ziyaretlerde insanlarımızın kendi imkânlarıyla sel sularının evlerine getirdiği taş ve molozları boşaltmaya çalıştıklarını öğrendik. İnsanlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için sigortasız olan tarım arazilerinde hasarlarının karşılanması, bu bölge, Ayazini, Beyköy, Döğer, Kuzviran köyleriyle Yaylabağı beldesinin afet bölgesi ilan edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Yaşanan sel felaketi nedeniyle bölge halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.   Vatandaşımızın mağduriyeti devletimizin imkânları nispetinde telafi edilmelidir. Rabbim bir daha sel felaketi yaşatmasın inşallah” dedi.

Bakmadan Geçme