• Haberler
  • Siyaset
  • 'İhsaniye bizi yalnız bırakmadı' – Kocatepe Gazetesi

'İhsaniye bizi yalnız bırakmadı' – Kocatepe Gazetesi

Her ay düzenli bir şekilde İlçe Danışma Meclis toplantısını yapan AK Parti İhsaniye ilçe başkanlığı bu ayki toplantısını Turizm Meslek Lisesi Konferans salonunda geniş bir katılımla yaptı. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu'nun divan başkanlığını yaptığı toplantıda Ahmet Yardım, Emre Çelik ve Firdevs Özdemir de divan üyeliği görevinde bulundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK [&hellip]

Her ay düzenli bir şekilde İlçe Danışma Meclis toplantısını yapan AK Parti İhsaniye ilçe başkanlığı bu ayki toplantısını Turizm Meslek Lisesi Konferans salonunda geniş bir katılımla yaptı. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu’nun divan başkanlığını yaptığı toplantıda Ahmet Yardım, Emre Çelik ve Firdevs Özdemir de divan üyeliği görevinde bulundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İhsaniye İlçe Başkanı Halim Sağ, ilçe başkanlığı görevine yeni atandığı belirtti. Teşkilat üyeleriyle birlikte kısa zamanda güzel bir uyum sağladıklarını ifade eden Başkan Sağ, İhsaniye’ye hizmet etmek için göreve geldiklerini belirtti. İlçe Başkanı Sağ’ın ardından İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’de bir selamlama konuşması yaptı. Gazlıgöl Belediye Başkanı Selahattin Keskin de belediye başkanları adına ilçe danışma meclis toplantısında teşkilat mensuplarına hitap etti.
İlçe Danışma Meclis Toplantısında son olarak konuşan AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya’da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İlk olarak İhsaniye ilçe halkına 1 Kasım seçimlerinde verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Özkaya, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İhsaniye halkı 2002 yılından bu güne kadar partimizi girdiği hiçbir seçimde desteksiz bırakmadı ve hep bizimle birlikte oldu. Genel, yerel ve referandum seçimlerinde İhsaniye halkı her zaman partimizin yanında oldu. İhsaniye ilçemize yatırım yapmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizlere karşı desteğini esirgemeyen halkımıza teşekkür ediyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme