• Haberler
  • Spor
  • İhsaniye Belediyespor da, Mahmutköyü de kazanmak istiyor

İhsaniye Belediyespor da, Mahmutköyü de kazanmak istiyor

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi'nde düşme potasından kurtulma çabası içinde olan İhsaniye Belediyespor ve Mahmutköyüspor bu hafta İhsaniye'de karşı karşıya gelecek. Pazar günü İhsaniye İlçe Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı iki ekipte kazanmak istiyor.İhsaniye Belediyespor gecen hafta evinde konuk ettiği Bolvadin Belediyespor'a 6-1'lik skorla mağlup olmuştu. Bu mağlubiyetle düşme potasına giren İhsaniye Belediye bu hafta sonu [&hellip]

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde düşme potasından kurtulma çabası içinde olan İhsaniye Belediyespor ve Mahmutköyüspor bu hafta İhsaniye’de karşı karşıya gelecek. Pazar günü İhsaniye İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı iki ekipte kazanmak istiyor.
İhsaniye Belediyespor gecen hafta evinde konuk ettiği Bolvadin Belediyespor’a 6-1’lik skorla mağlup olmuştu. Bu mağlubiyetle düşme potasına giren İhsaniye Belediye bu hafta sonu evinde ağırlayacağı Mahmutköyü’nü mağlup ederek potadan kurtulmak istiyor. Karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak isteyen İhsaniyeli futbolcular, yoğun bir çalışma içinde.
MAHMUTKÖYÜ’NÜN HEDEFİ İLK 3 PUAN
Hanesinde bir puan yazılı olan Mahmutköyüspor bu hafta İhsaniye deplasmanında oynayacağı maçı kazanarak hanesine ilk 3 puanı yazdırmak istiyor. Yeni kurulan Mahmutköyüspor bu hafta sonu oynayacağı maçı kazanarak umutlanmak istiyor. İkinci yarının ilk maçında Afyonkarahisar Atatürk Stadyumu’nda Lider Hisar Belediye-spor’a 5-1’lik skorla kaybeden Mahmutköyü bu o maçı unutarak çalışmalarını sürdürüyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme