İhsaniye Belediyesi, Kültür Gezisi düzenledi

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, kültürel geziler düzenlemeye devam ediyor. Her yıl düzenlenmeye başlanan kültürel geziler, bu yıl Çanakkale'den başlamıştı. Kültür Gezisi'nin ikinci durağı ise İstanbul oldu. Sabah namazını Sultanahmet Camii'nde kılan İhsaniyeliler, daha sonra şehirdeki tarihi ve kültürel noktaları uzman rehber öncülüğünde dolaştı.SIRADA BURSA, EDİRNE VE ÇORLU VARİhsaniye Belediye Başkanı Şaban Şabuk, Türkiye'nin kültürel [&hellip]

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, kültürel geziler düzenlemeye devam ediyor. Her yıl düzenlenmeye başlanan kültürel geziler, bu yıl Çanakkale’den başlamıştı. Kültür Gezisi’nin ikinci durağı ise İstanbul oldu. Sabah namazını Sultanahmet Camii’nde kılan İhsaniyeliler, daha sonra şehirdeki tarihi ve kültürel noktaları uzman rehber öncülüğünde dolaştı.
SIRADA BURSA, EDİRNE VE ÇORLU VAR
İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Şabuk, Türkiye’nin kültürel anlamda çok zengin bir ülke olduğunu belirterek, bu zenginliği keşfetmek amacıyla kültürel gezi programı hazırladıklarını söyledi. Çabuk: “Geçtiğimiz hafta itibari ile bu seneki kültür gezilerimizi Çanakkale’den başlatmıştık. Gezi programlarımızın ikinci durağı ise İstanbul oldu. İstanbul içinde barındırdığı tarihi ve kültürel dokusu ile mutlaka gidilip görülmesi gereken bir il. Bu yüzden bu gezimizin faydalı olduğunu düşünüyorum. Kültürel gezilerimiz bundan sonraki haftalarda da devam edecek. 13 Mayıs’ da Bursa ve 20-21 Mayıs tarihlerinde de Edirne ile Çorlu gezilerimiz olacak. Bu gezilerimize katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı belediyemiz Kültür Müdürlüğü’ne bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme