İhsaniye 41 depremzedeye kucak aştı

İhsaniye İlçesi Van’da meydana gelen depremin ardından 41 depremzedeye kucak açtı Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce İhsaniye Kaymakamlığına gönderilen depremzedeleri, İhsaniye Kaymakamlığına ait Yaylabağı Beldesinde bulunan GAZJET Sosyal Tesislerine yerleştirildi. İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan, yaptığı açıklamada, depremzedelerin tüm ihtiyaçlarının karşılandığını kaydetti. İlhan, şöyle konuştu: “http://m.kocatepegazetesi.com/”İlçemizde misafir ettiğimiz 41 depremzedenin yemek ve diğer [&hellip]

İhsaniye 41 depremzedeye kucak aştı

İhsaniye İlçesi Van’da meydana gelen depremin ardından 41 depremzedeye kucak açtı

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce İhsaniye Kaymakamlığına gönderilen depremzedeleri, İhsaniye Kaymakamlığına ait Yaylabağı Beldesinde bulunan GAZJET Sosyal Tesislerine yerleştirildi.
İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan, yaptığı açıklamada, depremzedelerin tüm ihtiyaçlarının karşılandığını kaydetti.
İlhan, şöyle konuştu: “http://m.kocatepegazetesi.com/”İlçemizde misafir ettiğimiz 41 depremzedenin yemek ve diğer ihtiyaçları İhsaniye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca karşılanıyor. Depremzede ailelerin çocukları da ilçemizde bulunan okullarda eğitimlerine devam ediyor. Öğrencileri kaldıkları sosyal tesisten servisle alıp okullarına götürüyoruz. Depremzedelerden çalışmak isteyen vatandaşlar içinde önümüzdeki günlerde bir değerlendirme toplantısı yapacağız.”http://m.kocatepegazetesi.com/” (AA)

Bakmadan Geçme