İhracat İçi Yeni Adım

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine daha hızlı ve verimli hizmet sunabilmek amacıyla İscehisar Temsilciliği'nde ihracat evraklarının satışı ve onaylama işlemlerine başladığını duyurdu.

Yeni hizmet kapsamında, A.TR, EUR.1/EUR.MED belgeleri ve Menşe Şahadetnamesi gibi ihracatta büyük önem taşıyan evrakların satışı ve onay işlemleri artık İscehisar'dan da yapılabilecek.

Bu yenilikle birlikte, İscehisar ve çevresindeki ihracatçı firmalar, işlemlerini hızlandırarak Afyonkarahisar merkezine gitme zorunluluğundan kurtulacak. ATSO’nun sunduğu bu hizmet, bölgedeki ihracatçıların zaman kaybını minimuma indirirken, iş süreçlerini de kolaylaştırmayı hedefliyor.

İhracat İçi Yeni Adım

İhracat evrakları, uluslararası ticaretin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için gerekli belgeler arasında yer alıyor. Bu hizmetin İscehisar'da da sunulmaya başlanmasıyla, ATSO üyeleri artık işlemlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde tamamlayabilecekler. Bu adım, bölgedeki ticari faaliyetlerin artmasına ve İscehisar’daki işletmelerin ihracat kapasitelerinin genişlemesine olanak tanıyacak.

İhracat evrakları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen üyeler, ATSO İscehisar Temsilciliği ile iletişime geçerek gerekli desteği alabilirler. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın İscehisar Temsilciliği, 2022'nin Eylül ayında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleri ile açılmıştı.

Bakmadan Geçme