İHL öğrencileri 1463 kişiye iftar sağladı

Afyonkarahisar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri 'Bir Lokma, Bin İftar Paylaştık, Orucumuzu Açtık' isimli etkinlikleriyle topladıkları yardımla 1463 kişiye Belediye'nin iftar çadırında iftar yemeği verdi.Öğrenciler 'İftar Sandığı' isimli bir yardım kutusu oluşturarak yapılacak yardımın büyük kitlelere ulaşması için duyurular hazırladı ve beş günlük bir yardım kampanyası düzenledi. Bu yardım kampanyası ile Afyonkarahisar Belediyesi'nin organize ettiği [&hellip]

Afyonkarahisar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri “Bir Lokma, Bin İftar; Paylaştık, Orucumuzu Açtık” isimli etkinlikleriyle topladıkları yardımla 1463 kişiye Belediye’nin iftar çadırında iftar yemeği verdi.
Öğrenciler “İftar Sandığı” isimli bir yardım kutusu oluşturarak yapılacak yardımın büyük kitlelere ulaşması için duyurular hazırladı ve beş günlük bir yardım kampanyası düzenledi. Bu yardım kampanyası ile Afyonkarahisar Belediyesi’nin organize ettiği ihtiyaç sahibi kimseler için hazırlanan iftar çadırlarından birinin bir günlük masrafları karşılandı. İftar Sandığında beş gün boyunca toplam 5 bin 851 lira toplanırken, 1463 kişiye iftar yemeği verildiği bildirildi.

Bakmadan Geçme