İHK aday hakem kursu açıyor

Futbol müsabakalarında görevlendirmek amacıyla İl Hakem Kurulu tarafından 2023 yılı faaliyet programına alınan Aday Hakem Kursu için başvurular devam ediyor   Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu (İHK) tarafından şehirde mevcut olan futbol hakemi sayısını artırmak ve Türk Futbolu'na yeni hakemler kazandırmak amacıyla 17 Mart 2023’te Futbol Hakemliği için aday hakem kursu açılacak. Başvuruların devam ettiğini açıklayan [&hellip]

Futbol müsabakalarında görevlendirmek amacıyla İl Hakem Kurulu tarafından 2023 yılı faaliyet programına
alınan Aday Hakem Kursu için başvurular devam ediyor

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu (İHK) tarafından şehirde mevcut olan futbol hakemi sayısını artırmak ve Türk Futbolu’na yeni hakemler kazandırmak amacıyla 17 Mart 2023’te Futbol Hakemliği için aday hakem kursu açılacak. Başvuruların devam ettiğini açıklayan Afyonkarahisar İHK, kursa katılmak isteyen hakem adaylarının başvurularını www.afyonihk.com üzerinden alındığını duyurdu.
Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu tarafından resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada “İlimizde 17 Mart 2023 tarihinde Futbol Hakemliği için açılacak olan Aday Hakem Kursuna katılabilmek için aşağıdaki linke tıklayıp, açılan sayfadaki başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Başvuran adayların 16-30 yaş aralığında olması gerekmektedir. Kurs tarihleri belirlenince ayrıca duyuru yapılacaktır. http://www.afyonihk.com/adayha-kembasvuru.aspx.” ifadelerine yer verildi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme