İHH kurban hisselerine talip – Kocatepe Gazetesi

Yaklaşan Kurban Bayramı için kabul edilecek vekâlet usulü ile kurban hisselerinin kabulü ve protokol imza töreni İHH Afyon İl Temsilciliğinde düzenlenen toplantı ile gerçekleştirildi. Toplantıda Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Arslan ile Hak-İş İl Temsilcisi Hulusi Güngör de hazır bulundu.'90 ÜLKEYE KURBAN ULAŞTIRILACAK'Konu hakkında bilgi veren İHH Afyon Temsilcisi Ahmet Ertürk şöyle konuştu:'27 yıldır olduğu gibi [&hellip]

Yaklaşan Kurban Bayramı için kabul edilecek vekâlet usulü ile kurban hisselerinin kabulü ve protokol imza töreni İHH Afyon İl Temsilciliğinde düzenlenen toplantı ile gerçekleştirildi. Toplantıda Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Arslan ile Hak-İş İl Temsilcisi Hulusi Güngör de hazır bulundu.
“90 ÜLKEYE KURBAN ULAŞTIRILACAK”
Konu hakkında bilgi veren İHH Afyon Temsilcisi Ahmet Ertürk şöyle konuştu:
“27 yıldır olduğu gibi bu yıl da yeniden yola çıkıyoruz. Kurbanlarınızı Türkiye dâhil 90 ülke ve bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefliyoruz. Siz de kurban hisselerinizi bu iyilik kervanına katabilirsiniz. 2018 Kurban Bayramı’nda 2 milyondan fazla ihtiyaç sahibine ulaştık. İHH geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda sizlerin desteğiyle 103 ülke ve bölgede  2 milyondan fazla ihtiyaç sahibine 56.931 kurban hissesi ulaştırdı.  İnşallah 2019 Kurbanda da 90 ülkede ihtiyaç sahibi milyonlarca mazlum kardeşlerimize ulaşmayı hedefliyoruz. Afyon İHH olarak vekâlet usulü ile kurban hisselerinin ihtiyaç sahibine ulaştırılması için 27 yıldır olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da kurban hisselerine talibiz.”
“KURBAN BEDELİ 850 TL”
Önemli bir hatırlatmada bulunmak istediğini söyleyen Ertürk, “Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimiz kurban ibadetini tuşlara sınırlamayıp tatil olarak görmeyelim. Mümkün mertebe ilk hissemizi evimizde kesip, ailemiz, çocuklarımız, dostlarımız ve yereldeki ihtiyaç sahipleriyle paylaşalım ve bu sevinci hep birlikte ailemizle yaşayalım. Eğer birden fazla hisseniz var veya kesim sonrası et işlemleriyle uğraşamayacak durumda iseniz o zaman kurban hisselerine talibiz. Her yıl olduğu gibi bu yılda Memur-Sen ve Hak-İş İl Temsilcilikleri tüm iş kollarında ki sendika üyeleriyle birlikte bu kurbanda, iyilikte payımız olsun diyor ve destekliyoruz. İmza koyduğumuz protokolle birlikte kurban afişlerimiz iş yeri temsilciliklerinde asılıp tüm iş kollarındaki üyelerine mesaj yoluyla duyurusunu yapacaktır.  Afyon İHH olarak desteklerinden dolayı Temsilcilerimize ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin.” dedi.
Ertürk, bu yıl ki kurban bedelinin 850 TL olduğunu, Belediye yanında yer alan İHH dernek binasına ve Kadınana İmam Hatip Orta Okulu yanında açılan standa vatandaşları beklediklerini sözlerine ekledi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme