• Haberler
  • Genel
  • İHH, Afyon’da iftar verdi – Kocatepe Gazetesi

İHH, Afyon’da iftar verdi – Kocatepe Gazetesi

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, Afyonkarahisar’da iftar verdi. Atatürk Anadolu Lisesi önünde verilen iftara çok sayıda Afyonkarahisarlı katıldı İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, Türkiye genelinde 26 ilde iftar veriyor. Bu iftar organizasyonlarından biri de Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi. Atatürk Anadolu Lisesi önündeki TIR vasıtasıyla dağıtılan iftara çok sayıda Afyonkarahisarlı katıldı. İftarda konuşan Afyonkarahisar [&hellip]

İHH, Afyon'da iftar verdi

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, Afyonkarahisar’da iftar verdi. Atatürk Anadolu Lisesi önünde verilen iftara çok sayıda Afyonkarahisarlı katıldı

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, Türkiye genelinde 26 ilde iftar veriyor. Bu iftar organizasyonlarından biri de Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi. Atatürk Anadolu Lisesi önündeki TIR vasıtasıyla dağıtılan iftara çok sayıda Afyonkarahisarlı katıldı.
İftarda konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Bugün birçoğunun çok iyi bildiği bir teşkilatın, bir gönüllüler teşkilatının iftarında sizlerle beraberiz. Son 20 yıldır İHH’yı ne zaman aklımıza getiriyoruz? Nerede bir savaş var, doğal felaket ver, İHH orada. Nerede bir açlık, zulüm göranler var, İHH orada. tüm dünyada belki de somaliye giden ilk yardım kuruluşlarından biri İHH” dedi.
21’inci durak Afyon
İHH Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Sekizkardeş ise 18 yıldır iftar vermeyi geleneksel hale getirdiklerini belirterek “Hepinize ayrı ayrı olarak teşekkür ediyoruz. İHH’nın 18 yıldır uyguladığı geleneksel iftar yemeğimiz, Türkiye’de bütün illeri sırasıyla geziyor. Bu sene 26 ilde iftar yemeği veriyoruz. Burası 21’inci durağımızdı. 50 bin civarında miuafirimize iftar vermiş olacağız” diye konuştu. Sekizkardeş, Somali’ye yardımların sürdüğünü, amaçlarının orada uzun soluklu projeler geliştirmek olduğunu belirtti.
Çalışmalara devam edilecek
İHH Vakfı Afyonkarahisar Temsilcisi Ahmet Ertürk ise “Bu yıl da Ramazan’ı 5 kıtada yaşıyoruz. Daha yolun başındayız, katedeceğimiz nice yollar var. Yapılması gereken nice iyilikler var. Daha güzel bir dünya için yolumuza devam ediyoruz. Gelin bu Ramazan’da olduğu gibi her Ramazan’da Ramazan sofrasını 5 kıtada paylaşalım. İHH olarak çalışmalara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme