• Haberler
  • Genel
  • İhaleler hakkında eğitim verildi – Kocatepe Gazetesi

İhaleler hakkında eğitim verildi – Kocatepe Gazetesi

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Zafer Kalkınma Ajansı’nin işbirliğinde Kamu İhale Kanunu hakkında eğitim düzenlendi Zafer Kalkınma Ajansı’nın katkısı ile Teknik Destek Programı kapsamında Kamu İhale Kanunu ve Elektronik Kamu Alımları Platformu konularında İl Halk Sağlığı Müdürlüğü personeline yönelik uygulamalı eğitim düzenlendi. BESA Uluslararası Belgelendirme Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından verilen eğitime [&hellip]

İhaleler hakkında eğitim verildi

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Zafer Kalkınma Ajansı’nin işbirliğinde Kamu İhale Kanunu hakkında eğitim düzenlendi

Zafer Kalkınma Ajansı’nın katkısı ile Teknik Destek Programı kapsamında; Kamu İhale Kanunu ve Elektronik Kamu Alımları Platformu konularında İl Halk Sağlığı Müdürlüğü personeline yönelik uygulamalı eğitim düzenlendi.
BESA Uluslararası Belgelendirme Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından verilen eğitime Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün bazı yöneticileri ve Satınalma Birimi personeli katıldı. Eğitimde 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümleri Doğrudan Teminler, Açık İhale Usulü, Pazarlık Usulü, İhale Öncesi ve Sonrası işlemler konularında uygulamalı eğitim verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme