• Haberler
  • Gündem
  • İhalede usulsüzlüğe rastlanmadı – Kocatepe Gazetesi

İhalede usulsüzlüğe rastlanmadı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından ihalesi ve yapımı gerçekleştirilen İmaret Camii, cami bahçesi, Taş Medrese aydınlatma, şehrin muhtelif noktalarına kamera kurulması, led ekran TV'ler ve bayrak direği alınması amacıyla yapılan ihale ile ilgili yerel basında birtakım haberler yer almıştı. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı yerel basında yer alan haberler üzerine re'sen soruşturma başlatmıştı.Yapılan soruşturma esnasında ihale dosyası, ihale konularında [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından ihalesi ve yapımı gerçekleştirilen İmaret Camii, cami bahçesi, Taş Medrese aydınlatma, şehrin muhtelif noktalarına kamera kurulması, led ekran TV’ler ve bayrak direği alınması amacıyla yapılan ihale ile ilgili yerel basında birtakım haberler yer almıştı. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı yerel basında yer alan haberler üzerine re’sen soruşturma başlatmıştı.
Yapılan soruşturma esnasında ihale dosyası, ihale konularında uzman 2 Başmüfettiş ve 1 Elektrik Elektronik Mühendisi’nden oluşan toplam üç kişilik bilirkişi heyetine teslim edildi. Bilirkişiler tarafından verilen rapora göre ihalede herhangi bir usulsüzlüğe rastlanmadı. Rapor üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı, kamu adına kovuşturmaya yer olmadığına karar vererek ihale dosyasını Belediye Başkanlığı’na gönderdi.

Bakmadan Geçme