İhale karar aşamasında – Kocatepe Gazetesi

Huzur Otopark İşletmecilerinden Gökhan Gültekin basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenlendi.BAYANLARDA BAŞVURABİLİRToplantıda Huzur Otopark İşletmesi hakkında bilgiler vererek basın mensuplarının sorularını cevaplayan Gültekin, “Ambaryolu otopark işletmesinin ihalesini geçtiğimiz haftalarda aldık. Bilindiği üzere 0-10 dakika arası park ücretsiz. Bizim amacımız vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak. Hizmette kaliteyi arttırma adına Afyonkarahisar Belediyesi ile sürekli diyalog içerisinde bulunuyoruz. Buradaki [&hellip]

Huzur Otopark İşletmecilerinden Gökhan Gültekin basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenlendi.
BAYANLARDA BAŞVURABİLİR
Toplantıda Huzur Otopark İşletmesi hakkında bilgiler vererek basın mensuplarının sorularını cevaplayan Gültekin, “Ambaryolu otopark işletmesinin ihalesini geçtiğimiz haftalarda aldık. Bilindiği üzere 0-10 dakika arası park ücretsiz. Bizim amacımız vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak. Hizmette kaliteyi arttırma adına Afyonkarahisar Belediyesi ile sürekli diyalog içerisinde bulunuyoruz. Buradaki amacımız vatandaşlarımızdan gelen istek, talep veya şikayetleri öğrenerek eksik olduğumuz konularda kendimizi tamamlamak. Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca çalışanlarımızı da büyük bir titizlikle seçiyoruz. Öte yandan, işletmemizde çalışmak üzere bayanlarda başvuruda bulanabilirler” dedi.  
İHALE KARAR AŞAMASINDA
Basın mensuplarının önceki gün gerçekleştirilen Uzun Çarşı ve çevresi için yapılan 199 araçlık otopark ihalesine hakkındaki sorularını da cevaplayan Gültekin, “İhale Sayın Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban başkanlığında oluşturulan komisyon tarafından yapıldı. İhaleye bizim firmamızla birlikte başka bir firma daha katıldı. Ancak önceki gün gerçekleştirilen ihale şuan karar aşamasında bu konuda herhangi bir şey söylememiz doğru olmaz. İhale komisyonunda yer alan Belediye yetkilileri ihale hakkında gerekli incelemeyi yaptıktan sonra nihai sonucu açıklayacakladır. Bu konuda tüm ihalelerde gereken hassasiyeti büyük bir titizlikle gösteren başta Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban olmak üzere komisyonda yer alan belediye yetkililerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme