• Haberler
  • Genel
  • İGM'nin Kasım gündemi yoğun – Kocatepe Gazetesi

İGM'nin Kasım gündemi yoğun – Kocatepe Gazetesi

İGM Kasım ayı toplantıları aralıksız sürüyor. Haftasonu komisyonların çalışmaları devam ederken, 11. toplantı Pazartesi günü yapılacak İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının onuncu birleşimi dün tamamlandı. Toplantı gündem dışı bir konunun gündeme alınmasıyla devam etti. TAHSİS TALEBİ DEĞERLENDİRİLECEK Dinar ilçesine bağlı Kınık köyü sınırları içerisinde bulunan ve mülkiyeti İdareye geçen tapunun 15 pafta, 2868 [&hellip]

İGM’nin Kasım gündemi yoğun

İGM Kasım ayı toplantıları aralıksız sürüyor. Haftasonu komisyonların çalışmaları devam ederken, 11. toplantı Pazartesi günü yapılacak

İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının onuncu birleşimi dün tamamlandı. Toplantı gündem dışı bir konunun gündeme alınmasıyla devam etti.
TAHSİS TALEBİ
DEĞERLENDİRİLECEK
Dinar ilçesine bağlı Kınık köyü sınırları içerisinde bulunan ve mülkiyeti İdareye geçen tapunun 15 pafta, 2868 parselinde 120,00 metrekarede kayıtlı ve avlulu kerpiç ev vasıflı, 15 pafta, 2869 parselinde 120,00 metrekarede kayıtlı ve kerpiç oda vasıflı, 15 pafta, 2870 parselinde 580,00 metrekarede kayıtlı ve avlulu kerpiç ev vasıflı, 15 pafta, 2871 parselinde 23,00 metrekarede kayıtlı ve kerpiç ev vasıflı taşınmazlar üzerinde bulunan hizmet binasının, altındaki işyerleriyle birlikte, geliri Köy Tüzel Kişiliğine kalmak üzere tahsis edilmesi talebinin ilgili komisyonlarda görüşülmesine karar verildi. Konu; İmar Bayındırlık komisyonuna, İdari Hukuk İşleri, Plan ve Bütçe komisyonlarında değerlendirilecek.
FOSEPTİK ÇUKURU
2015 YILINDA GÜNDEMDE
Sandıklı ilçesinin Dodurga köyünde bulunan İlköğretim Okulu ana sınıfında yerlerin beton olması nedeniyle öğrencilerin hastalandığı zemine lambiri döşenmesi, tuvaletin dışarıda, uzak olması nedeniyle içerde bir yere yapılması konusunda ilgli komisyonlarca rapor hazırlanacak. Anıtkaya köyüne fosseptik çukurunun yapılması için 2015 yılı yatırım programına alınması konusunda komisyonlar rapor hazırlayacak.
11. TOPLANTI
PAZARTESİ GÜNÜ
Çay ilçesinin Koçbeyli, Aydoğmuş, Armutlu, Çayıryazı, Göçen, Kılıçyaka, Bulanık ve Devederesi köylerinin içme sularında arsenik oranları çok yüksek olması nedeniyle köylerdeki su sıkıntısının giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması konusu ilgili komisyonlara oybirliği ile gönderildi. Bolvadin ilçesinin kapanan belediyelerinden olan Büyükarabağ köyünün yapılan kanalizasyonunun fosseptik çukuruna ihtiyaç olduğundan dolayı gereğinin yapılması konusundaki İmar ve Bayındırlık, Çevre Sağlık komisyonlarının raporları oybirliği ile kabul edildi. Meclisin Kasım ayı 11. toplantısı 17 Kasım Pazartesi günü devam edecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme