• Haberler
  • Genel
  • İGM'nin gündemi kapanan belediyeler – Kocatepe Gazetesi

İGM'nin gündemi kapanan belediyeler – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi'nin Mayıs ayı toplantılarının son birleşiminde, yine kapanan belediyelerin durumu tartışıldı İl Genel Meclisi'nin Mayıs ayı toplantılarının birleşimleri sona erdi. 5'inci ve son birleşimde, daha önceki birleşimlerde olduğu gibi kapanan belediyeler konusu masaya yatırıldı. Kapanan belediyelere yapılacak hizmetler ve oluşturulacak hizmet noktaları, Meclis üyelerinin gündemine geldi. MAĞDURİYET OLMASINMHP'li İbrahim Acar, Müjdat Karagöz, İsa [&hellip]

İGM’nin gündemi kapanan belediyeler

İl Genel Meclisi’nin Mayıs ayı toplantılarının son birleşiminde, yine kapanan belediyelerin durumu tartışıldı

İl Genel Meclisi’nin Mayıs ayı toplantılarının birleşimleri sona erdi. 5’inci ve son birleşimde, daha önceki birleşimlerde olduğu gibi kapanan belediyeler konusu masaya yatırıldı. Kapanan belediyelere yapılacak hizmetler ve oluşturulacak hizmet noktaları, Meclis üyelerinin gündemine geldi.
MAĞDURİYET OLMASIN
MHP’li İbrahim Acar, Müjdat Karagöz, İsa Çağa kapanan beldeler için kurulacak hizmet noktalarında kimsenin mağdur edilmemesi gerektiğini vurguladı. MHP’li Nazmiye Kılçık da gelişmiş bazı beldelerin de kapandığını, buradaki hizmetlerin devamı konusunda hassas olunması gerektiğini belirtti.
İŞLEYİŞ TAKİP EDİLECEK
İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ise, kapanan beldelerde herhangi bir aksaklık yaşanmayacağını belirtti. Kurulacak hizmet noktalarında işleyişin takip edileceğini, sorun oluşması hâlinde müdahale edileceğini söyleyen Sel, beldelerdeki altyapı sorunlarını sıfırdan başlayarak çözeceklerini vurguladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme