İGM'nin Eylül gündemi yoğun – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi'nin (İGM) Eylül ayı toplantılarının ilk birleşimi bugün sabah gerçekleştirilecek. Toplantı açılış ve yoklama ile başlayacak.İGM Eylül ayı toplantı gündeminde yer alan Sinanpaşa İlçesi Ali Çetinkaya Mahallesinde bulunan 6.111,57 metrekare alanlı arsanın öğrenci yurdu için şartlı bağış konusu görüşülecek. Bolvadin ilçesinde yapımı devam eden Stad Tribün Yapımı ve Tamamlama İşi için ödenek tahsis [&hellip]

İl Genel Meclisi’nin (İGM) Eylül ayı toplantılarının ilk birleşimi bugün sabah gerçekleştirilecek. Toplantı açılış ve yoklama ile başlayacak.
İGM Eylül ayı toplantı gündeminde yer alan Sinanpaşa İlçesi Ali Çetinkaya Mahallesinde bulunan 6.111,57 metrekare alanlı arsanın öğrenci yurdu için şartlı bağış konusu görüşülecek. Bolvadin ilçesinde yapımı devam eden Stad Tribün Yapımı ve Tamamlama İşi için ödenek tahsis değişikliği yapılması konusu da gündem de yer alıyor. Dazkırı Belediyesine ait, tapunun 124 ada, 178 parselinde kayıtlı 3009,05 metrekare alanlı taşınmaz üzerine Kapalı Spor Salonu yapılarak hizmete sunulan taşınmazın, İl Özel İdaresine bedelsiz devrinin talep ediliyor. YÜNTAŞ A.Ş.’nin, sermaye artırımına gidilmesi ve İl Özel İdaresinin hisse miktarı olan yüzde 0,01.3 payına karşılık sermaye artırımına katılıp, katılmayacağı konusundaki komisyon raporlarının görüşülecek. Yoğun toplantı gündemi ve komisyon raporlarının oya sunulacağı Meclisin Eylül toplantıları bugün başlarken 7 Eylül Cuma günü tamamlanacak.

Bakmadan Geçme