İGM'nin Ekim ayı gündemi belli oldu

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi’nin (İGM) Ekim ayı toplantısına ait gündem maddeleri belirlendi Özel İdare İş hanındaki, İl Genel Meclisi Salonunda 1 Ekim' de yapılacak toplantıda görüşülecek başlıca konular şöyle: “İl Özel İdaresince İl Merkezi ve 17 İlçe ve buna bağlı köylerde meydana gelebilecek yangınların söndürülmesi amacıyla satın alınan itfaiye araçlarının, ilçe Belediyelerinin müracaatları doğrultusunda, devrinin [&hellip]

İGM’nin Ekim ayı gündemi belli oldu

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi’nin (İGM) Ekim ayı toplantısına ait gündem maddeleri belirlendi

Özel İdare İş hanındaki, İl Genel Meclisi Salonunda 1 Ekim’ de yapılacak toplantıda görüşülecek başlıca konular şöyle: “İl Özel İdaresince İl Merkezi ve 17 İlçe ve buna bağlı köylerde meydana gelebilecek yangınların söndürülmesi amacıyla satın alınan itfaiye araçlarının, ilçe Belediyelerinin müracaatları doğrultusunda, devrinin yapılması.
Çay İlçesi Pazarağaç Kasabasına yeni 12 derslikli okul binası yapımının, 2013 yılı yatırım programına alınması. İl Özel İdaresinin, Afyon Sultandağı Soğuk Hava Deposu Limited Şirketinde bulunan hissesinin satışı.
İl Özel İdaresi Kanununun Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin gereğince 63 adet sürekli işçinin kadro değişikliği konusu.
Merkez KGYS (MOBESE) sisteminin bakım onarım işlerinin yapılabilmesi ve gelişen teknolojiye uygun hale getirilebilmesi için, ödenek tahsisi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi. Dinar, Sandıklı, Çay ve Emirdağ İlçelerinde bulunan Bakımevlerinin, sorumluluklarında bulunan ilçeler ve köyleriyle birlikte Köylere Hizmet Götürme Birliklerine devir edilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme