İGM’de yılın ilk toplantısı yapıldı

İGM Ocak ayı toplantıları dün başladı. Meclis üyeleri yeni yılın ilk toplantısı öncesinde birbirlerinin yeni yılını kutladı İl Genel Meclisi (İGM) Ocak ayı toplantılarının ilk birleşimi yapıldı. Meclisin Ocak ayı olağan toplantıları 6 Ocak Cuma günü tamamlanacak.Gündem dışı konular komisyonlarda İGM Başkanı Salih Sel, 2012 yılının hayırlara vesile olmasını diledi. Sel, tüm meclis üyeleri ve [&hellip]

İGM'de yılın ilk toplantısı yapıldı

İGM Ocak ayı toplantıları dün başladı. Meclis üyeleri yeni yılın ilk toplantısı öncesinde birbirlerinin yeni yılını kutladı

İl Genel Meclisi (İGM) Ocak ayı toplantılarının ilk birleşimi yapıldı. Meclisin Ocak ayı olağan toplantıları 6 Ocak Cuma günü tamamlanacak.
Gündem dışı konular
komisyonlarda
İGM Başkanı Salih Sel, 2012 yılının hayırlara vesile olmasını diledi. Sel, tüm meclis üyeleri ve toplantı katılımcıları ile el sıkışarak yeni yılı kutladı. Açılış ve yoklamanın ardından 2012 yılının ilk İGM toplantısında gündem dışı konular gündeme alınarak rapor hazırlanmak üzere ilgili komisyonlara gönderildi. İl Özel İdaresi’nden jeotermal kaynağı temin edecek işletmelerden, alınması gereken 2012 yılına ait jeotermal su kullanım metreküp bedelinin ilgili kanun ve yönetmelik doğrultusunda her bir termal turizm merkezi için ayrı ayrı belirlenmesi konusu Plan Bütçe ve İdari Hukuk İşleri komisyonlarına gönderildi.
Komisyonlar rapor hazırlayacak
Evciler ilçesi İlçe Özel İdare İş Merkezi’nde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait merkezin 3. katında ki; 311-312-313-314-317-318-320 ve 321 numaralı odaların Mal Müdürlüğü’nce talep edilmesi konusu Plan Bütçe ve İdari Hukuk İşleri komisyonlarında görüşülecek. Merkeze bağlı Salar beldesinde Deprem Konutları bölgesinde yer alan tapunun 16L2C pafta, 173 ada ve 1 parselde ki mülkiyeti İl Özel İdaresine ait 4.013.45 metrekarelik taşınmazın ilköğretim okulu yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü adına tahsisi konusu ilgili komisyonlara havale edildi. 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanunu’nun 10. maddesine göre; İlçelerde ki Vakıf Mütevelli heyetinde görev almak üzere hayırsever vatandaşlardan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına temsilcilerin seçilmesi konusu Kültür ve Turizm komisyonunda görüşülecek. Karaman Çok Katlı Otopark ve İş Merkezi zemin kat A-2 B.B işyerinin Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne tahsisi konusunda komisyonlar rapor hazırlayacak. Meclisin Ocak ayı ikinci birleşimi bugün tamamlanacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme