İGM'de yeni yılın ilk toplantısı yapıldı

  Yoklamanın alınmasıyla başlayan toplantıda gündem dışı beş konu okutularak rapor hazırlanması için oybirliği ile ilgili komisyonlara gönderildi.İl merkezinde Taşpınar Mahallesi sınırlarında kalan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait tapunun, 666 ada, 17 numaralı parselinde kayıtlı 634,32 metrekare alanlı arsa vasfındaki taşınmaz üzerine yapılan Bilgi Evi'nin Kur'an Kursu olarak kullanmak üzere tahsisi konusu ilgili komisyonlara gönderildi. [&hellip]

Yoklamanın alınmasıyla başlayan toplantıda gündem dışı beş konu okutularak rapor hazırlanması için oybirliği ile ilgili komisyonlara gönderildi.
İl merkezinde Taşpınar Mahallesi sınırlarında kalan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait tapunun, 666 ada, 17 numaralı parselinde kayıtlı 634,32 metrekare alanlı arsa vasfındaki taşınmaz üzerine yapılan Bilgi Evi’nin Kur’an Kursu olarak kullanmak üzere tahsisi konusu ilgili komisyonlara gönderildi. 2019 yılında uygulanacak olan 2918 sayılı Trafik Kanununun, Karayolları Kenarında Yapılacak ve Açılacak Tesisler Hakkında ki Yönetmeliğin 22. maddesine göre, “Tesis Yeri Ön İnceleme” Masrafının belirlenmesi konusu önce komisyonlarda görüşülecek. Afyonkarahisar’a başvuru yapılacak olan I (a) Grup Maden Ocaklarının ruhsatlandırılmasında ve mevcut I (a) Grubu Maden Ocakları için temdid talebinde bulunulması halinde I (a) Grubu Maden İşletme Ruhsat sürelerinin temdiden uzatılması konusu komisyonlara gönderildi. 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 17’nci maddesi uyarınca kurulacak olan Denetim Komisyonu Üyelikleri için seçim yapıldı.
Seçim sonucu Denetim Komisyonu Üyeliklerine; 34 oyla Ramazan Demir ve Âlim Akgül, 40 oyla Mahir Şeker, 33 oyla Hasan Boncuk ve 31 oy alan Haydar Serdaroğlu seçildiler. Meclisin Ocak ayı toplantılarının ikincisi bugün sabah saat 11:00’de başlayacak.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme