İGM'de toplantılar sürüyor

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının 12. birleşimi dün tamamlandı   İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının 12. birleşimi dün sabah Meclis Toplantı Salonu'nda Meclis Başkanı Burhanettin Çoban'ın idaresinde yapıldı. Toplantı gündem dışı bir konunun okutulup rapor hazırlanmak üzere ilgili komisyona gönderilmesiyle başladı. Hocalar İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nda 2021 yılında görev [&hellip]

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının 12. birleşimi dün tamamlandı

İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının 12. birleşimi dün sabah Meclis Toplantı Salonu’nda Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ın idaresinde yapıldı.
Toplantı gündem dışı bir konunun okutulup rapor hazırlanmak üzere ilgili komisyona gönderilmesiyle başladı. Hocalar İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nda 2021 yılında görev yapmak üzere seçilen sivil üye Savaş Aydın’ın istifasından sonra yerine hayırsever bir üyenin seçimi konusunda rapor hazırlanacak. Sinanpaşa İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Beton Halı Saha Çok Amaçlı Salon Çevre Düzenlemesi ve Köy Konağı yapımında bulunan 80 bin TL ödeneğin Sinanpaşa Kadın Kültür Evi’nde kullanılmak üzere tahsis değişikliği yapılmasını uygun gören komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi. Kızılören İlçesi’ne bağlı Ekinova Köyü’nde patates, soğan ve pancar üretiminin çok olması nedeniyle kantar kurulması için ödenek ayrılması talebinin bütçe döneminde değerlendirilmesine karar verildi. Sinanpaşa İlçesi’nin Nuh Beldesi’nde bulunan tarihi Menderes havuzunun bakımı, onarımı ve çevre düzenlemesi için talep edilen ödeneğin 2021 yılı yatırım programında Sermaye Giderleri ödeneğinden 25 bin TL olarak Sinanpaşa KHGB’ne aktarılmasına karar verildi. Meclisin Kasım ayı 13. birleşimi bugün sabah Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme