İGM'de toplantılar devam ediyor

İGM Kasım ayı toplantılarının 17'nci birleşimi tamamlanırken, 18'nci toplantı bugün sabah yapılacak   İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının 17'nci birleşimi dün sabah Meclis Toplantı Salonunda Meclis Başkanı Av. Burhanettin Çoban'ın idaresinde tamamlandı. Toplam 21 kilometre olan Halımoru Köyü, Kızıldağ, Gözsüzlü, İnli, Çıkrık, Çayırbağ, Bahçederesi-Çıngıraklı, Sarıçiçek-Bahçederisi-Dadak yollarının 2021 yılı yol yapım planına alınması talebi [&hellip]

İGM Kasım ayı toplantılarının 17’nci birleşimi tamamlanırken, 18’nci toplantı bugün sabah yapılacak

İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının 17’nci birleşimi dün sabah Meclis Toplantı Salonunda Meclis Başkanı Av. Burhanettin Çoban’ın idaresinde tamamlandı.
Toplam 21 kilometre olan Halımoru Köyü, Kızıldağ, Gözsüzlü, İnli, Çıkrık, Çayırbağ, Bahçederesi-Çıngıraklı, Sarıçiçek-Bahçederisi-Dadak yollarının 2021 yılı yol yapım planına alınması talebi komisyonlarda görüşülecek. Sultandağı İlçesi’ne bağlı Yakasenek Köyü’nde İdare tarafından 452, 453, 454 ada da 30 parsel arsanın bir bölümünün satıldığı, yol, su, kanalizasyon, elektrik, telefon gibi zaruri hizmet eksiklerinin giderilmesi talebi de meclise gündemine rapor olarak gelecek. Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü kurumsal kodu altında bulunan Akaryakıt ve Madeni Yağ Alımları Harcama kalemine 400 bin lira ilave ödenek aktarım talebi ilgili komisyonlarda görüşülecek. Erkmen Ortaokulu ve Erkmen İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü binalarının bitişiğindeki 156 ada, 1 parsel numaralı arsaya Kapalı Spor Salonu yapımında kullanılmak üzere Erkmen Belediyesi’nce bankaya yatırılan 500 bin lira için İl Özel İdaresi Kanunu hükümleri gereğince bağış kararı alınması gerekiyor. Şartlı bağış kararı öncelikle komisyonlarda değerlendirilecek. Evciler Köy Okullarına Spor Malzemesi Alım kaleminde yer alan 10 bin liralık ödeneğin köy okullarının genel onarımında kullanılması için tahsis değişikliğini uygun gören aynı yönde ki komisyon raporları oybirliği ile kabul edildi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme