İGM'de toplantılar devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi (İGM) Nisan ayı toplantılarının üçüncü birleşimi Salih Sel'in başkanlığında gerçekleşti. 4 maddenin görüşüldüğü toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.Üçüncü oturumun ilk maddesinde 2017 Mali Yılına ait Denetim Komisyon Raporu'nun meclise sunulmasında Başkan Sel, 14 sayfalık raporun okunmasının fazla süre alacağı gerekçesi ile okutmak istemedi. İYİ Parti Meclis Üyeleri İbrahim Acar ve İsa Çağa'nın [&hellip]

İl Genel Meclisi (İGM) Nisan ayı toplantılarının üçüncü birleşimi Salih Sel’in başkanlığında gerçekleşti. 4 maddenin görüşüldüğü toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.
Üçüncü oturumun ilk maddesinde 2017 Mali Yılına ait Denetim Komisyon Raporu’nun meclise sunulmasında Başkan Sel, 14 sayfalık raporun okunmasının fazla süre alacağı gerekçesi ile okutmak istemedi. İYİ Parti Meclis Üyeleri İbrahim Acar ve İsa Çağa’nın okunması yönündeki itirazları sonrasında okunan 14 sayfalık komisyon raporuoy birliği ile kabul edildi.
İbrahim ve Neriman Küçükkurt Ortaokulu, TOKİ Konutları içinde yapılan 24 derslikli eğitim binasının, 2018 yılında eğitim ve öğretime açılacağından dolayı; 2018 yılı yatırım programında yer alan Uydukent 24 Derslikli İlkokul yapımını hayırsever bir işadamının üstlenmesinden dolayı programdan çıkarılması okunan komisyon raporları doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
Dinar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu kararı ile sermaye artırımına gidileceğinden dolayı, İl Özel İdaresi’nin payına düşen sermaye artırımının ilk taksiti peşin, kalan kısmının ise 3 eşit taksitle ödenmesi konusundaki komisyon raporları okunarak oy çokluğu ile kabul edildi.
Ayrıca 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10. maddesinin (L) bendi ile İl Özel İdareleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 11. maddeleri gereğince 8 kadro değişikliğinin yapılması konusunda okunan komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.
Ayrıca İGM MHP Grup Başkanı Mehmet Karagöz, İYİ Parti Meclis Üyeleri İbrahim Acar ve İsa Çağa, Rahmetli Alparslan Türkeş’in 21. ölüm yıldönümü olması nedeniyle kısa açıklamalarda bulundu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme