• Haberler
  • Genel
  • İGM’de Şubat toplantıları başlıyor – Kocatepe Gazetesi

İGM’de Şubat toplantıları başlıyor – Kocatepe Gazetesi

İGM Şubat ayı toplantıları 1 şubat Salı günü başlayacak. İhtisas komisyonlarından gelecek olan raporların karara bağlanacağı toplantıılarda, meclis üyelerinin sunacağı önergeler değerlendirilecek İİk toplantı 1 Şubat’ta İl Genel Meclisi (İGM) Şubat ayı olağan toplantıları 1 Şubat Salı günü saat 10.30’da başlayacak. Meclis Başkanı Salih Sel’in açacağı toplantı yoklama ile devam edecek. Tesis yeri için başvuru [&hellip]

İGM'de Şubat toplantıları başlıyor

İGM Şubat ayı toplantıları 1 şubat Salı günü başlayacak. İhtisas komisyonlarından gelecek olan raporların karara bağlanacağı toplantıılarda, meclis üyelerinin sunacağı önergeler değerlendirilecek

İİk toplantı 1 Şubat’ta
İl Genel Meclisi (İGM) Şubat ayı olağan toplantıları 1 Şubat Salı günü saat 10.30’da başlayacak. Meclis Başkanı Salih Sel’in açacağı toplantı yoklama ile devam edecek. Tesis yeri için başvuru yapan kişilerden, Karayolları kenarında yapılacak ve açılacak tesisler hakkında ki yönetmeliğin 22. maddesine göre Tesis Yeri Ön İnceleme masrafının alınması konusu görüşülecek. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü programında bulunmayan, yapım, tamir, bakım ve onarım işleri için, iş makinelerinin, araçların ve ekipmanların kullanılması ve işin Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülmesi konusu ve Çay ilçesi Merkez Demirağaç Mahallesi sınırları içerisinde ve Körbağlar yöresinde bulunan, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait lojman ve hizmet binasının satışı görüşülecek. Hamidiye Mahallesi 51 ada, 121 parsel ve Marulcu Mahallesi 412 ada 22 parsel de kayıtlı taşınmazların mevcut alanından, 30′ ar metrelik alanın trafo kurulması amacıyla, Osman Gazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar İl İşletme Müdürlüğüne teslim edilmesi konusundaki komisyon raporları da meclis gündemine gelecek.
Komisyon raporları oylanacak
AKÜ Ahmet Necdet Sezer kampusunu oluşturan doğu-batı yönünde 082 numaralı Bayatçık devlet yolu, bağlantı köy yolunun, güzergah değişikliği, Erkmen belde sınırları içerisinde bulunan ve TOKİ tarafından İl Özel İdaresine bağışlanan, TOKİ Nurullah Oymak İlköğretim Okulu’nun. Sosyal Bilimler Lisesi olarak kullanılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne, kendi binasını yapıncaya kadar, tahsisi, konusundaki komisyon raporları mecliste oylanacak. İl Özel İdaresince verilen ve Orman İşletme Müdürlüğü’nce ihale ve kontrollük işlemleri yapılan Yeşil Kuşak Projesine, ödenek ayrılması konusu ele alınacak. İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü programında bulunmayan, içme suyu ve kanalizasyon sorunları için, iş makinelerinin, araçların ve ekipmanların kullanılması ve işin İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü tarafından yürütülmesi konuları değerlendirilecek. Dinar İlçesi Merkez Pınarbaşı Mahallesi Düden Yolu yöresinde, mülkiyeti Mehmet İpek’e ait, Alabalık Üretim Tesisi’nin, kiralama süresinin uzatılması, konusundaki komisyon raporları mecliste oylanacak.
Meclis üyeleri Afet Müdürlüğü’nce
bilgilendirilecek
İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl beldesi sınırları içerisinde bulunan ve mülkiyeti İl Özel İdaresine ait pafta 9’daki. 409-410 ve 411 numaralı parsellerin tahsisi konusu, madencilik faaliyetleri sonucu bozulan yolların yapımı, onarımı için. yolları kullanan maden işletmelerinden, işyeri açma ve çalışma ruhsatı yönetmeliği gereği yol geçiş izni sırasında ; köy yollarına verecekleri zarardan dolayı katılım bedeli alınması konusundaki komisyon raporları meclise gelecek. Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çalışmalar hakkında İl Genel Meclisi Üyeleri bilgilendirilecek. İl Özel İdaresi imkanlarıyla kurulan ve halen faaliyetlerini sürdüren Toprak Bitki Su Analiz Laboratuvarları’ndaki demirbaşların. Taşınır Mal Yönetmeliği ve ilgili mevzuat çerçevesinde İl Tarım Müdürlüğüne devredilmesi kararlaştırılacak. Ankara’da bulunan, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Afyonlular Konuk Evinin, kira sözleşmesi bitimi nedeniyle, İl Özel İdaresince tahliyesinin yapılabilmesi için, gerekli işlemlerin yapılarak, boşaltılması konusundaki komisyon raporları, ihtisas komisyonlarından gelecek olan raporlar ve meclis üyelerinin başkanlığa sunacağı önergelerin görüşülecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme