• Haberler
  • Genel
  • İGM’de şehit ve gaziler temsil edilsin talebi

İGM’de şehit ve gaziler temsil edilsin talebi

Dernek Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, yeni dönemde camialarını temsil edecek bir kişinin İGM üyesi olması isteklerini açıkladı Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, İl Genel Meclisi toplantısı sonunda söz alarak ihtiyaç ve talepleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Kumartaşlı, Meclis Başkanı Salih Sel’e derneğe katkıları nedeniyle teşekkür [&hellip]

İGM'de şehit ve gaziler temsil edilsin talebi

Dernek Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, yeni dönemde camialarını temsil edecek bir kişinin İGM üyesi olması isteklerini açıkladı

Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, İl Genel Meclisi toplantısı sonunda söz alarak ihtiyaç ve talepleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Kumartaşlı, Meclis Başkanı Salih Sel’e derneğe katkıları nedeniyle teşekkür belgesi verdi.
TÜM ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİ
Mecliste söz alan Dernek Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, meclis kararı ile yeni dernek binasının sözleşmesine imza koyduklarını belirtti. Yeni binaya taşınıp faaliyetlere devam ettiklerini anlatan Kumartaşlı; “Tüm meclis üyelerine ve yönetimine derneğim, şehit aileleri ve gaziler adına teşekkür ediyorum. Hepinize teşekkür ediyorum çünkü basından takip ettiğimiz kadarıyla bu karar oybirliği ile alındı.” dedi.
MECLİS ÜYELERİ DERNEK’E
BEKLENİYOR
Şehit aileleri ve gaziler adına bir takım istek ve taleplerde bulunmak istediğinden söz eden İsmail Kumartaşlı, öncelikle bir şehit babasının meclis üyesi olarak camiayı temsil etmesi beklentisini aktardı. Derneklerinin 43 ilde şubesi olan bir dernek olduğunu kaydeden Kumartaşlı; “Diğer illerdeki şube başkanı arkadaşlarımızla görüştüğümüzde kadro fazlası olan araçlardan bir tanesinin derneğe tahsis edildiğini öğrendik. İmkanlar dahilinde bizim şubemize de hizmet amaçlı araç tahsisi yapılırsa memnun olacağız. Çünkü Afyonkarahisar geniş bir coğrafya. Dernek Şubesi olarak Türkiye’nin en güzel ve iyi iş yapan şubesi olarak seçildik. Tüm meclis üyelerimizi derneğimizde çay içmeye bekliyoruz.” diye konuştu. Kumartaşlı, dernek adına meclis üyelerine Meclis Başkanı Salih Sel’in şahsında teşekkür belgesi verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Kumartaşlı siyaset için icazet istiyor

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, kendisine gelen Belediye ve İl Genel Meclisi üyeliği teklifleri konusunumektup gönderdiği dernek üyelerine danışıyor

Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, üyelere gönderdiği danışma amaçlı mektupta konuyu özetledikten sonra dört ayrı şık sunuyor. Kumartaşlı’nın üyelerine sorduğu şıklar şöyle; “Şube Başkanınız İsmail Kumartaşlı, Belediye Meclis üyesi, İl Genel Meclisi üyesi olsun mu? Hangi siyasi partiden aday olsun? Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı siyasete girmesin?”
Malul Gazi İsmail Kumartaşlı mektubuna şu ifadelere de yer veriyor: “Dernek Şube Başkanı olarak yaklaşık 4 yıldır siz değerli şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için Afyonkarahisar ve Ankara’da yapılan çalışmalara katılarak elimden geldiğince hizmet etmeye çalıştım ve çalışıyorum. Birçok güzel işlere imza atarak derneğimizi Türkiye’nin en iyi çalışan dernekleri arasına yükselttik. Yaklaşan yerel seçimler öncesi bazı siyasi partilerden Belediye Meclis üyeliği ve İl Gene! Meclis üyesi olmam yönünde teklifler gelmekte. Dernekteki siz üyelerimizin sorunlarını daha iyi çözebilmek anlamında siyasete girip girmemem konusunda kararı siz değerli üyelerimizin vermesini istiyorum. Sizler derneğimiz için iyi olur aday ol derseniz kabul edeceğim. Olmaz, siyasetten uzak olmalıyız derseniz teklifleri geri çevireceğim. Bu hizmet yolunda siz değerli üyelerimizin isteği doğrultusunda hareket edeceğim için fikirleriniz benim için çok önemli. Bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izlemem gerektiği için sıraladığım sorulara telefonla veya yazılı olarak bir hafta içinde cevap vermenizi saygılarımla rica ederim.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme