• Haberler
  • Gündem
  • İGM'de Mart toplantıları tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

İGM'de Mart toplantıları tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi (İGM) Mart ayı toplantılarının beşinci ve sonuncu birleşimi dün sabah Meclis Başkanı Salih Sel'in Başkanlığında düzenlenen toplantı ile tamamlandı.SULTANDAĞI'NA RÖNTGEN CİHAZI ALINACAKMecliste gündem maddelerine yönelik komisyon raporları okunarak karara bağlandı. Meclis üyelerine bilgilendirmelerde yapıldı. Sultandağı Devlet Hastanesi'nde ki röntgen cihazı ilgili olarak Sultandağı Devlet Hastanesi'nden cihazın çalışmadığı belirtilerek yeni bir cihaz kurulması [&hellip]

İl Genel Meclisi (İGM) Mart ayı toplantılarının beşinci ve sonuncu birleşimi dün sabah Meclis Başkanı Salih Sel’in Başkanlığında düzenlenen toplantı ile tamamlandı.
SULTANDAĞI’NA RÖNTGEN CİHAZI ALINACAK
Mecliste gündem maddelerine yönelik komisyon raporları okunarak karara bağlandı. Meclis üyelerine bilgilendirmelerde yapıldı. Sultandağı Devlet Hastanesi’nde ki röntgen cihazı ilgili olarak; Sultandağı Devlet Hastanesi’nden cihazın çalışmadığı belirtilerek yeni bir cihaz kurulması talep edildi. İl Sağlık Müdürlüğü’nce röntgen cihazı alım işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Bayat ilçesinde Kadir Bayatlı’dan boşalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Heyet Üyeliğine yerine Mehmet Yapıcı’nın seçilmesine karar verildi.  
SONDAJ TALEBİ YERİNDE İNCELENECEK
Başmakçı ilçesi Ekinlik köyüne su deposu ve terfi hattının yapılması talebinin, dairesince yerinde incelenerek İl Genel Meclisine bilgi verilmesini uygun gören komisyon raporu oybirliği ile kabul edildi. İl merkezine bağlı Köprülü köyünde içme suyu sıkıntısı bulunduğundan sondaj açılması talebinin dairesince yerinde incelenmesine karar verildi. Bayat ilçesine bağlı Gömü köyünün, merkezinde bulunan ana yol üzerinde ki köprü dar olduğu gerekçesiyle, yerinde incelendikten sonra köprü korkuluklarının dışa alınmasını uygun gören komisyon raporu kabul edildi.
OKÇULUK SPORUNA MALZEME TALEP EDİLDİ
5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 39’ncu maddesi gereğince hazırlanan 2017 yılı faaliyet raporunun dairesince hazırlandığı şekilde kabul edilmesini uygun gören komisyon raporları oybirliği ile kabul edildi. Afyonkarahisar Spor Lisesi Müdürlüğüne okçuluk sporu ile ilgili malzeme alınması talebi ileri ki yıllarda değerlendirilecek. Bayat YİBO merdiven basamaklarıyla, çatının, bakım ve onarımının yapılması talebi doğrultusunda, dairesince teknik rapor hazırlanması, Bayat ilçesine ayrılan okulların bakım ve onarım kaleminden gerekenin yapılmasına karar verildi. Meclisin Nisan ayı toplantılarının ilk birleşimi 2 Nisan Pazartesi günü yapılacak.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme