İGM'de gündem yoğun – Kocatepe Gazetesi

İGM üyelerinin hafta sonu mesaisi devam edecek. Kasım ayı toplantılarının 13'ncü ve 14'ncü birleşimleri hafta sonu yapılacak İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının 12'nci birleşimi tamamlandı. Meclis üyeleri 13'ncü toplantı için bugün bir araya gelecekler. UÇAR TOPLANTIYI MİSAFİR OLARAK İZLEDİ Toplantıda ilk olarak gündem dışı bir madde okutularak görüşülmesi için komisyona gönderildi. Buna göre [&hellip]

İGM’de gündem yoğun

İGM üyelerinin hafta sonu mesaisi devam edecek. Kasım ayı toplantılarının 13’ncü ve 14’ncü birleşimleri hafta sonu yapılacak

İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının 12’nci birleşimi tamamlandı. Meclis üyeleri 13’ncü toplantı için bugün bir araya gelecekler.
UÇAR TOPLANTIYI
MİSAFİR OLARAK İZLEDİ
Toplantıda ilk olarak gündem dışı bir madde okutularak görüşülmesi için komisyona gönderildi. Buna göre Büyükkalecik Belediye Başkanlığı’nın beldeler ulaşım yolundaki virajın kaldırılması talebi İmar Bayındırlık komisyonunda görüşülecek. CHP Çobanlar İlçe Başkanı Mustafa Uçar toplantıyı misafir olarak izledi.
KALE’DE YAPI TESPİTİ İSTENİYOR
İhtisas komisyonlarından gelen raporlar görüşüldü. Karahisar kalesinin il dışından gelen misafirlerce yoğun olarak ziyaret edilen tarihi bir yapı olması nedeniyle kalenin tepesinde muhtemelen mescit olduğu tahmin edilen bir yapının temeli bulunduğu belirtildi. Şu anda toprakla kaplı olan yapının tespit edilerek ortaya çıkarılması, restore edilmesi çalışmasının Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait olacağı Kültür Turizm Sosyal Hizmetler komisyonunca bildirildi.
SAHA YAPIMLARI İLERİ
YILLARA ERTELENDİ
Başmakçı ilçesinin spor sahasının bakımsız ve kullanılabilir düzeyde olmadığından 2014 yılı saha bakımının yapılması isteğini; sentetik saha yapılması ve bakım işinin ileriki yıllarda değerlendirilmesini uygun gören Eğitim Gençlik Spor, Plan Bütçe komisyonlarının aynı yöndeki raporları Başmakçı CHP üyesi Ali Işık’ın ret oyuna karşılık oy çokluğu kabul edildi. Evciler ilçe sahasına ilişkin benzer talebinde aynı şekilde değerlendiren iki komisyonun raporu oy birliği ile kabul edildi. Başkanlığa sunulan önergeler ilgili komisyonlara gönderildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme