• Haberler
  • Gündem
  • İGM'de gündem maddeleri görüşüldü – Kocatepe Gazetesi

İGM'de gündem maddeleri görüşüldü – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının 18. birleşimi dün tamamlandı. Toplantı açılış ve yoklamanın yapılmasıyla devam etti.İl merkezi ve ilçelerin Köylere Hizmet Götürme Birliklerinde (KHGB) hizmet alımı ihalesi ile çöp toplama işinde görev yapan işçilerin, Birlik Encümeni kararıyla ücreti belirlenerek çalıştırılanlar hariç birlikteliğin sağlanması amaçlanıyor. Bu nedenle idare merkezinden tek elden çalıştırılmaları için kurulan [&hellip]

İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının 18. birleşimi dün tamamlandı. Toplantı açılış ve yoklamanın yapılmasıyla devam etti.
İl merkezi ve ilçelerin Köylere Hizmet Götürme Birliklerinde (KHGB) hizmet alımı ihalesi ile çöp toplama işinde görev yapan işçilerin, Birlik Encümeni kararıyla ücreti belirlenerek çalıştırılanlar hariç birlikteliğin sağlanması amaçlanıyor. Bu nedenle idare merkezinden tek elden çalıştırılmaları için kurulan Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Personel A.Ş. yönetmelik hükümlerine göre ilk defa istihdam edilmek üzere karar ihdas edilmesini uygun göre aynı yönde ki komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi. İl Özel İdaresi 2018 Mali Yılı Gider bütçesinden yıl içerisinde yapılan harcamalarda muhtelif harcama kalemlerinde ki ödeneklerin yetmeyeceği bildirildi. Ödeneği fazla gelen harcama kalemlerinden ödeneği eksik gelen harcama kalemlerine aktarma yapılması için ilgili kanun yönetmelik fıkrasına göre ödenek aktarımını uygun gören aynı yönde ki komisyon raporları kabul edildi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme