• Haberler
  • Genel
  • İGM’de Eylül mesaisi başladı – Kocatepe Gazetesi

İGM’de Eylül mesaisi başladı – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi, Eylül ayı toplantıları başladı İl Genel Meclisi Eylül ayı toplartılarının birinci birleşimi yapıldı. İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’in yönettiği toplantıda, gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıda Ayazin Beldesi içinde bulunan Sosyal Tesis Enformasyon binasının kiraya verilmesi, Susuz Boğazı’ndan Organize Sanayi Bölgesi’ne kadar olan yolun yapılması ile ilgili teklifler, komisyonlara havale edildi. Karaman Çoklu [&hellip]

İGM'de Eylül mesaisi başladı

İl Genel Meclisi, Eylül ayı toplantıları başladı

İl Genel Meclisi Eylül ayı toplartılarının birinci birleşimi yapıldı. İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’in yönettiği toplantıda, gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıda Ayazin Beldesi içinde bulunan Sosyal Tesis Enformasyon binasının kiraya verilmesi, Susuz Boğazı’ndan Organize Sanayi Bölgesi’ne kadar olan yolun yapılması ile ilgili teklifler, komisyonlara havale edildi. Karaman Çoklu Otoparkı’nda bulunan bir işyerinin TÜİK Manisa Bölge Müdürlüğü’ne tahsisi konusundaki komisyon raporu ise kabul edildi.
SEL’DEN ZAFER
KUTLAMASI
Öte yandan İGM Başkanı Salih Sel, toplantıyı Zafer Haftası’nı kutlayarak açtı. Sel, “Geçtiğimiz hafta Zafer Haftası’nı idrak ettik. Allah bir daha milletimize öyle zorluklar yaşatmasın. Hepinizin Zafer Haftası’nı kutluyorum” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme