İGM Üyeleri, AFJET’i ziyaret etti

İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve İGM üyeleri, AFJET’i ziyaret ederek şirket hakkında teknik bilgi aldı İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel ve beraberinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu Üyeleri AFJET A.Ş.'ye ziyarette bulundular.Ziyarete İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Kocakulak, Bahri Arıkan, Mevlüt Özaydın, Adem Ulupınar, Mehmet Karagöz ve Halis Bal katıldılar. Isı merkezini ziyaret [&hellip]

İGM Üyeleri, AFJET'i ziyaret etti

İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve İGM üyeleri, AFJET’i ziyaret ederek şirket hakkında teknik bilgi aldı

İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel ve beraberinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu Üyeleri AFJET A.Ş.’ye ziyarette bulundular.
Ziyarete İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Kocakulak, Bahri Arıkan, Mevlüt Özaydın, Adem Ulupınar, Mehmet Karagöz ve Halis Bal katıldılar. Isı merkezini ziyaret eden Meclis Başkanı Salih Sel ve beraberindeki heyet teknik incelemelerde bulundular. Heyet sırası ile Kontrol Dairesi, Eşanjör Dairesi ve idari binadaki otomasyon odasını ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında heyete eşlik eden Genel Müdür Yardımcısı Ali Ulusoy teknik anlamda bilgiler verdi.
Verilen bilgilerden dolayı Genel Müdür Yardımcısı Ali Ulusoy ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini ileten Meclis Başkanı Sel ve beraberindeki heyet daha sonra AFJET A.Ş.’den ayrıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme