İGM toplantıları hafta sonu da devam etti

İGM Kasım ayı toplantılarının 7'nci birleşimi dün tamamlanırken, Kasım ayının sekizinci birleşimi bugün yapılacak İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının yedinci birleşimi dün tamamlandı. Toplantıda komisyonlardan gelen raporlar karara bağlandı. RAPORLAR KARARA BAĞLANDIBaşmakçı ilçesinin Yassıören köyü ile Akpınar köyü arasında bulunan 2 kilometrelik yolun stabilize yapılması talebi kapsamında İmar ve Bayındırlık komisyonunca yerinde yapılan [&hellip]

İGM toplantıları hafta sonu da devam etti

İGM Kasım ayı toplantılarının 7’nci birleşimi dün tamamlanırken, Kasım ayının sekizinci birleşimi bugün yapılacak

İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının yedinci birleşimi dün tamamlandı. Toplantıda komisyonlardan gelen raporlar karara bağlandı.
RAPORLAR
KARARA BAĞLANDI
Başmakçı ilçesinin Yassıören köyü ile Akpınar köyü arasında bulunan 2 kilometrelik yolun stabilize yapılması talebi kapsamında İmar ve Bayındırlık komisyonunca yerinde yapılan inceleme sonucu stabilize ve menfez yapılması konusunda görüş birliğine varılan yolun 2014 yılı yatırım programında değerlendirilmesi uygun görüldü. 2013 Yılı yatırım programında 4 derslik olarak planlanan Bolvadin ilçesinin Dipevler köyü ilköğretim okulunun ileriki yıllarda öğrenci sayısının artacağı kanaatine varılması nedeniyle 4 derslik olarak planlanan okulun 6 derslik olarak değiştirilmesini uygun gören komisyon raporu oybirliği ile kabul edildi.
SORULARA CEVAP
BEKLENTİSİ GÜNDEMDE
İmar ve Bayındırlık komisyonunun Kızılören ilçesi Gençlik Merkezi ihata duvarı yapım işinin 2014 yılı yatırım programında değerlendirilmesini uygun gören raporu kabul edildi. Kültür Turizm ve Sosyal Hizmetler komisyonunun; Afyonkarahisar’ın tanıtılması için İl Kültür ve Turizm Müdürlü-ğü’nün çalışması, tarihi eserlerin ortaya çıkarılması, Frig Vadisi’nde bulunan tarihi eserler ile ilgili çalışmalar yerli yabancı turistleri gezdirecek rehberler, alan kılavuzu ve turizm danışma bürolarında hafta sonları nöbetçi personelin bulunup bulunmadığı konusunda soruların bulunduğu kaydedildi. Komisyon tarafından bu soruların cevaplanacağı bir sunum beklentisi bulunduğu bilgilendirmesi yapıldı.
DİNAR BAKIMEVİNE
EKİP İSTENİYOR
Dinar Bakımevine bağlı köylerde içme suyu ve kanalizasyon sorunlarıyla ilgili arızalara daha çabuk müdahale etmek için bakımevine içme suyu ve kanalizasyon müdahale ekibi kurulması isteniyor. Söz konusu ekibin kurulması talebinin 2014 yılı yatırım programında değerlendirilmesini uygun gören İmar ve Bayındırlık komisyonu raporu oybirliği ile kabul edildi. Kasım ayı toplantılarının 8’nci birleşimi bugün saat 10.30’da başlayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme