İGM Şubat toplantıları bugün bitiyor

İGM Şubat ayı toplantıları bugünkü birleşimle sona erecek. Toplatıda ihtisas komisyonlarından gelen raporlar oylanarak karara bağlanacak İl Genel Meclisi (İGM) Şubat ayı toplantılarının dördüncü birleşimi dün tamamlandı. Toplantının ilk bölümüne İGM Başkanı Salih Sel başkanlık ederken son bölümde toplantıyı Meclis Birinci Başkan Vekili Selçuk Çirkin yönetti.OKULUN BAHÇE DUVARI YAPILACAK Toplantıda ilk olarak gündemde bulunmayan konular [&hellip]

İGM Şubat toplantıları bugün bitiyor

İGM Şubat ayı toplantıları bugünkü birleşimle sona erecek. Toplatıda ihtisas komisyonlarından gelen raporlar oylanarak karara bağlanacak

İl Genel Meclisi (İGM) Şubat ayı toplantılarının dördüncü birleşimi dün tamamlandı. Toplantının ilk bölümüne İGM Başkanı Salih Sel başkanlık ederken son bölümde toplantıyı Meclis Birinci Başkan Vekili Selçuk Çirkin yönetti.
OKULUN BAHÇE DUVARI YAPILACAK
Toplantıda ilk olarak gündemde bulunmayan konular okutularak, ilgili komisyonlara rapor hazırlanması için gönderildi. İl merkezinde bulunan Mevlevi mahallesinde bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun bahçe duvarının düzenlenmesini talebini uygun gören Eğitim Gençlik Spor, İmar Bayındırlık, İdari ve Hukuk İşleri komisyonlarının aynı yöndeki raporları kabul edildi.
KADRO DEĞİŞİKLİKLERİ YAPILACAK
İl Özel İdaresinde görevli personellerden süresi içinde derece terfileri değişenler için 7 adet kadro değişikliği yapılmasını uygun gören İdari ve Hukuk İşleri komisyonunun raporu oybirliği ile kabul edildi. Genel İdare Hizmetleri sınıfında 10. derece bir adet veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrosunun ileride yapılacak atamaya esas olmak üzere engelli kadrosu olarak ihdasını uygun gören İdari Hukuk İşleri komisyonu raporu kabul edildi.
ŞUBAT’IN SON TOPLANTISI BUGÜN
Sandıklı ilçesine bağlı Başağaç beldesinin Belediye Başkanlığı’nda İller Bankası’ndan kredi kullanılarak borçlanabilmesi için 6360 sayılı kanunun geçici ikinci maddesinin 7. fıkrası gereğince izin verilmesini uygun görmeyen İmar Bayındırlık, Plan Bütçe, İdari ve Hukuk İşleri komisyonlarının aynı yöndeki raporları oybirliği ile kabul edildi. Şubat ayı toplantılarının beşinci ve son oturumu bugün tamamlanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme