İGM Ramazan öncesi toplanacak – Kocatepe Gazetesi

İGM'nin Mayıs ayı toplantılarının beşinci ve sonuncu birleşiminde öncelikle komisyon bilgilendirmeleri okunarak üyelere bilgiler verildi. Daha sonra ihtisas komisyonlarından gelen raporlar okunarak karara bağlandı.KÜÇÜKBAŞ HAYVAN DAHA ÇOKDazkırı ilçesine bağlı Yüreğil köyünün muhtarlık hizmetlerinde kullanılmak üzere otomobil talebi satış ihalesinde satılmayan araç kalması halinde uygun araç verileceği bilgilendirmesi yapıldı. Afyonkarahisar’da yapılan araştırma sonucu 327 bin büyükbaş, [&hellip]

İGM’nin Mayıs ayı toplantılarının beşinci ve sonuncu birleşiminde öncelikle komisyon bilgilendirmeleri okunarak üyelere bilgiler verildi. Daha sonra ihtisas komisyonlarından gelen raporlar okunarak karara bağlandı.
KÜÇÜKBAŞ HAYVAN DAHA ÇOK
Dazkırı ilçesine bağlı Yüreğil köyünün muhtarlık hizmetlerinde kullanılmak üzere otomobil talebi satış ihalesinde satılmayan araç kalması halinde uygun araç verileceği bilgilendirmesi yapıldı. Afyonkarahisar’da yapılan araştırma sonucu; 327 bin büyükbaş, 850 bin adet küçükbaş hayvan varlığı olduğu tespit edildiği, Şubat ayında 325 bin adet hayvana şap aşısı yapıldığı bilgisi aktarıldı. Sandıklı ilçesine bağlı Karasandıklı köyündeki kanalizasyonda sürekli patlaklar meydana gelmesi nedeniyle şebeke yenileme çalışmaları üzerinde ilgili dairenin çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
ÇALIŞMA SÖZLEŞMEYE BAĞLI
İl Özel İdaresi’ne devir edilen göletlerle ilgili birlikler için ne gibi işlemlerin uygulanacağının araştırılması talebinin, DSİ ve İl Özel İdaresi tarafından karşılıklı yapılması gereken sözleşmede mutabık kalınamadığından, ileriki aylarda sözleşme yapılması halinde çalışma yapılacağı kaydedildi. Sandıklı ilçesinin Kusura köyüne yapımı planlanan okulun, Sandıklı merkez Miralay Reşat Bey İlkokuluna ek derslik olarak yapılması için ihtiyaç duyulan deprem tetkik sonuç raporuna göre konu tekrar değerlendirilecek.
1 HAZİRAN’DA  MECLİS TOPLANACAK
Hocalar ilçesi Örtülü köyüne, ilave kanalizasyon şebekesi yapılması talebi, kanalizasyonu yapılmayan yerlerin ferdi foseptiklerinin yapılacağı bildirildi. Arıtma tesislerinin bölgelere yapılması talebinin, bölgesel olarak arıtmalar için havza tespitlerinin yapılması konusunda çalışmaların devam ettiği açıklandı. İlçelerde hangi yolların yapılacağı konusunda Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün teklifi ile İGM üyelerinin önergeleri doğrultusunda çalışma yapılacak. Toplantıya katılmayan meclis üyeleri oybirliği ile izinli sayıldı. Başkanlığa sunulan önergeler rapor hazırlanmak üzere ilgili komisyonlara gönderildi. Haziran ayı toplantıları 1 Haziran Çarşamba günü başlayacak.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme