• Haberler
  • Genel
  • İGM Ocak toplantıları yapıldı – Kocatepe Gazetesi

İGM Ocak toplantıları yapıldı – Kocatepe Gazetesi

İGM Ocak ayı toplantıları yoğun bir gündeme sahip olurken, komisyon raporları karara bağlanıp, gerekli bilgilendirmeler yapıldı İl Genel Meclisi (İGM) Ocak ayı toplantılarının beşinci birleşimi dün tamamlandı. Meclis Başkanı Salih Sel’in başkanlığında yapılan toplantıda ilk olarak gündem dışında olan maddeler okutularak gündeme alındı.RAPORLAR OYLANDI BİLGİLENDİRMELER YAPILDI İmar ve Bayındırlık komisyonu Bayat ilçesi ile İscehisar ilçesinin [&hellip]

İGM Ocak toplantıları yapıldı

İGM Ocak ayı toplantıları yoğun bir gündeme sahip olurken, komisyon raporları karara bağlanıp, gerekli bilgilendirmeler yapıldı

İl Genel Meclisi (İGM) Ocak ayı toplantılarının beşinci birleşimi dün tamamlandı. Meclis Başkanı Salih Sel’in başkanlığında yapılan toplantıda ilk olarak gündem dışında olan maddeler okutularak gündeme alındı.
RAPORLAR OYLANDI
BİLGİLENDİRMELER YAPILDI
İmar ve Bayındırlık komisyonu Bayat ilçesi ile İscehisar ilçesinin Doğlat köyü arasında keskin virajlar bulunduğu, yolun bazı bölümlerinde daralan yolun alt yapı ve genişletme işlemlerinin yapılması isteğinin 2014 yılı yatırım programına alındığı bilgilendirmesi yapıldı. İhsaniye ilçesine bağlı Karacaahmet-Muratlar köy yolu ile Muratlar, Hacıbeyli köy yolunun stabilizesinin yapılması isteğini ileriki yıllarda değerlendirilmesini uygun gören İmar Bayındırlık komisyon raporu oybirliği ile kabul edildi.
MERKEZ TUVALETLERİ
KENDİ YAPTIRACAK
Spor Toto Genel Müdürlüğü’nden gelen paranın ihaleye çıkmaya yetmemesi nedeniyle futbol sahasının çimlendirme işleminin yapılması için 2014 yılı mali bütçesinden 300.000.00 lira ayrılması isteğine karşın bu iş için 2014 yılı bütçesinden 150.000,00 lira ayrıldığını bildiren Eğitim Gençlik Spor komisyonunun bilgilendirmesi yapıldı. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tuvaletlerinin bakım ve onarımının yapılması isteğini onarımın merkez tarafından yapılmasını uygun gören Plan Bütçe komisyon raporu oybirliği ile kabul edildi.
KÖY YOL AĞINA ALINMAYACAK
Kızılören ilçesinde yer alan Gülyazı İlkokulu, İsmet Atilla İlkokulu, İsmet Atilla Ortaokulunun bakım ve onarımı için talep edilen ödeneğin bakım ve onarım kaleminden karşılanmasına karar verildi. Başmakçı ilçesi Akkeçeli köyünde bulunan okula 3 adet ek derslik yapılması isteği ileri yıllarda değerlendirilecek. Başmakçı ilçesi Çevlik köyünü ilçeye bağlayan Dilkilik, Damkaya, Çamözü mevkiinde bulunan köy yolları ağına alınma isteğini uygun görmeyen İmar Bayındırlık komisyon raporu kabul edildi.
SYDV ÜYELERİ BELİRLENDİ
SYDV Müteveli heyet üyeliklerine merkezde; Yusuf Zorluer, İhsan Tokman’ın, Başmakçı’da Latif Akpınar, Veysel Üzüm’ün, Bayat’ta Menderes Savaş, Doğan Kavak’ın, Bolvadin’de Halil Pektaş, Fatih Birler’in Çay’da Yılmaz Gönen, Zekeriya Uzun’un, Çobanlar’da Cengiz Ceylan, İsmail Çöygün’ün, Dazkırı’da Abdullah Akyer, Mustafa Orhan’ın, Dinar’da Galip Uluağaç, Hamdi Demiray’ın, Emirdağ’da Bayram Çelik, Mehmet Kökten’in, Evciler’de Namık Ayyıldız, M. Halim Kırtıl, Muhammet Şahin’in, İhsaniye’de Şükrü Kızılyokuş, Davut Genç’in, İscehisar’da Bahri Dikmen, İsmail Balaban, Hamza Özdemir, Hocalar’da Ercan Sarıgül Hüseyin Tanrıkulu’nun, Kızılören’de Mehmet Aksöz, Mehmet Korkmaz’ın, Sandıklı’da Uğur Demir, Mehmet Taşkapı, Sinanpaşa’da İhsan Doğru, Hüseyin Tekeli, Sultandağı’nda Mevlüt Aksoy, Sadık Gökalp’in, Şuhut’ta Osman Yavuz, Yaşar Sucu’nun seçilmesine karar verildi.
TAMİRAT ÖNCE DİĞERLERİ İLERİDE
Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesi ilköğretim okulunda çatı tadilatı yapılarak anaokuluna çevrilmesi için bakım onarım kaleminden ödenek verilmesini uygun gören Eğitim Gençlik Spor komisyonu raporu oybirliği ile kabul edildi. İhsaniye ilçe merkezi ve bağlı bulunan beldelerdeki okullarda ihtiyaç duyulan çalışmaların yapılması için ödenek talep edildi. Tamirat işlerinin bakım onarım kaleminden karşılanarak diğer taleplerin ileri yıllarda değerlendirilmesini uygun gören komsiyon raporu kabul edildi.
ÖNCE DEĞER TESPİTİ YAPILACAK
Türk Kızılay Derneği ile ortaklaşa çalışma yapılarak düzenlenecek protokol çerçevesinde sosyal yardım ve destek çalışmalarına en az 250.000,00 lira katılım sağlanmasını uygun gören aynı yöndeki komisyon raporları oy çokluğu ile kabul edildi. Özel İdare İş Merkezinde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait tapuya kayıtlı mağazanın idarece değer tespitinin yapılarak bulunacak muhammen bedel üzerinden yarısı peşin yarısı ticari faiziyle birlikte 12 ay taksitle satılmasını uygun gören aynı yöndeki komisyon raporları kabul edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme