İGM Ocak toplantıları bugün tamamlanacak

İGM Ocak ayı toplantıları bugün tamamlanacak. Toplantıda ihtisas komisyonlarından gelen raporlara karara bağlanacak MİNİBÜS ALIMINA DESTEK İl Genel Meclisi (İGM) Ocak ayı toplantılarının 4’ncü birleşimi dün tamamlandı. Gündem dışı maddelerin gündeme dahil edilerek rapor hazırlanması için ilgili komisyonlara gönderilen toplantıda komisyon raporlarıda karara bağlandı. Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Engelli Gençlik ve Sporcuların etkinlik, sportif antrenman ve [&hellip]

İGM Ocak toplantıları bugün tamamlanacak

İGM Ocak ayı toplantıları bugün tamamlanacak. Toplantıda ihtisas komisyonlarından gelen raporlara karara bağlanacak

MİNİBÜS ALIMINA DESTEK
İl Genel Meclisi (İGM) Ocak ayı toplantılarının 4’ncü birleşimi dün tamamlandı. Gündem dışı maddelerin gündeme dahil edilerek rapor hazırlanması için ilgili komisyonlara gönderilen toplantıda komisyon raporlarıda karara bağlandı. Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Engelli Gençlik ve Sporcuların etkinlik, sportif antrenman ve müsabakalara getirilip götürülmesinde ayrıca il dışında yapılacak engelli gençlerin etkinliğinde sporcuların il dışı müsabakalarında kullanılmak üzere minibüs alımına ihtiyaç bulunduğu belirtildi. Söz konusu araç fiyatının yaklaşık 140.000,00 TL olduğu, yaklaşık fiyatı belirtilen araç için yüzde 50 ödeneğinin İl Özel İdaresince karşılanması talebi Plan Bütçe, Eğitim Gençlik ve Spor komisyonlarında görüşülecek.
TALEP İKİ KOMİSYONDA
DEĞERLENDİRİLECEK
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden gelen talepte; Spor Genel Müdürlüğü’nce ülke genelinde görülen hizmetlerin yaygınlaştırılması tesislerin yenilenmesi amacıyla, 2013 yılında yeni futbol sahalarının yapımı ve mevcut futbol sahalarının modern hale dönüştürülmesi yönünde çalışma başlatıldığı bildirildi. İl veya ilçelerden herhangi birine yaptırılması planlanan sentetik çim yüzeyli futbol sahasının ihale bedeli üzerinden KDV dahil 500.000,00 TL’ye mal olacağı, bu nedenle mülkiyeti Spor Genel Müdürlüğüne ait veya tahsisli, il ve ilçelerinden toprak yüzeyli futbol sahaları bulunanların sentetik yüzeyli çim veya doğal yüzeyli çim sahaya çevrilmesi işlerinin İGM tarafından değerlendirilmesi talep edildi. Yapımı düşünülen futbol sahaları için yaklaşık olarak belirlenen tutarın yüzde 50 ödeneğinin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bütçesine aktarılması isteniyor. İGM’den ödenek aktarılacağına dair taahüdün verilmesi neticesinde geri kalan yüzde 50 ödeneğinde Spor Genel Müdürlüğü tarafından karşılanacağı ifade edildi. Talep Plan Bütçe, Eğitim Gençlik ve Spor komisyonlarında görüşülecek.
YOL BAKIM VE ONARIMI YAPILACAK
Merkeze bağlı Akcin köyü ile OSB yolun bakım ve onarımının yapılması isteğini uygun gören İmar ve Bayındırlık komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi. Bolvadin ilçesi Derekarabağ köyü ile Sultandağı ilçesinin Üçkuyu beldesi arasındaki yolun bozuk olması nedeniyle sıkıntı yaşandığı gerekçesiyle yolun daha fazla bozulmadan bakım ve onarımının yapılmasını uygun gören İmar ve Bayındırlık komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi. Meclisin Ocak ayı toplantılarının 5’nci ve sonuncu birleşimi bugün yapılacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme