• Haberler
  • Genel
  • İGM Nisan toplantısında üyelikler yenilenecek

İGM Nisan toplantısında üyelikler yenilenecek

İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantılarının birincisi yarın başlayacak. Meclisin Nisan ayı toplantılarında Encümene ve ihtisas komisyonlarına üye seçimleri yapılacak Toplantıda ilk olarak 5302 sayılı İl Özel İdaresi kanununun 25. maddesi gereğince, İl Encümeni üyeleri seçimi yapılacak. İl Atık Su Arıtma Tesisi Kurma ve İşletme Birliğine ödenen tüketim bedelinin, diğer köy ve katı atık birliklerine [&hellip]

İGM Nisan toplantısında üyelikler yenilenecek

İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantılarının birincisi yarın başlayacak. Meclisin Nisan ayı toplantılarında Encümene ve ihtisas komisyonlarına üye seçimleri yapılacak

Toplantıda ilk olarak 5302 sayılı İl Özel İdaresi kanununun 25. maddesi gereğince, İl Encümeni üyeleri seçimi yapılacak. İl Atık Su Arıtma Tesisi Kurma ve İşletme Birliğine ödenen tüketim bedelinin, diğer köy ve katı atık birliklerine emsal teşkil edeceğinden gerekli tüzük değişikliğine gidilmesi veya üyeliğin tekrar gözden geçirilmesi konusu görüşülecek.
KOMİSYON RAPORLARI GÖRÜŞÜLECEK
Evciler ilçesi Altınova köyünün içinden geçen kuru dere üzerine, 5 adet kutu menfez yapılması için ödenek aktarılması, il merkezinde Eşrefpaşa mahallesinde bulunan, mülkiyeti Mustafa Yılmaz adına kayıtlı olan 23,00 metrekarelik arsa payı hissesinin, okul yapılmak üzere bağış olarak kabul edilmesi konusundaki, komisyon raporları ele alınacak. İl Özel İdaresine ait Karaman Çok Katlı Otopark ve İş Merkezinin zemin kat girişi sol tarafında bulunan boş işyerinin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer kurum personellerine yemek verilmesi amacıyla Öğretmenevi Müdürlüğüne tahsisi konusundaki, komisyon raporları karara bağlanacak. Şuhut İlçesi Balçıkhisar Belediyesi ile Kulak köyü arasında bulunan yolun, dozer ve greyderle bakım ve onarımının yapılması konusundaki, komisyon raporu ve İl Özel İdaresi 2013 Mali Yılı bütçesinin Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünün Mamul Mal Alımları harcama kalemi ve Menkul Sermaye Üretim Giderleri harcama kalemindeki ödeneklerin Mali Hizmetler Müdürlüğüne aktarılması konusundaki, raporlar oylanacak.
DENETİM RAPORU OKUNACAK
Dinar ilçesinde bulunan Rüzgar Enerji Santrali Amaçlı, İmar Planı Tadilatı ve eklerinin onaylanması, Dazkırı ilçesi Yüreğil Belediyesine ait, tapunun 4773 parselde kayıtlı 3.249 metrekare alanlı niteliği okul arsası olan taşınmazın, Diyanet Vakfına satışı konuları meclis gündeminde yer alacak. Şuhut ilçesi Karacaören Belediyesine ait, Akkuyu ve Dağdibi mevkiindeki arsaların satışı konusundaki, komisyon raporları görüşülecek. Dazkırı ilçesi Yüreğil Belediyesi imar planında lojman yeri olarak gösterilen, 4656 parsel nolu 67 metrekare alanlı arsanın satışı konusundaki, komisyon raporlarının karara bağlanacak. Dinar ilçesi Doğanlı Belediyesine ait 1999 model ISUZU marka otobüs ile 2000 model Renault marka hizmet aracının satışı ve Sultandağı ilçesi Yakasenek Belediyesine ait arsaların satışı konusundaki, komisyon raporları oylanacak. 5302 sayılı İl Özel İdaresi kanununun 16. maddesi gereğince, ihtisas komisyonları belirlenerek üye seçimleri yapılacak. 2012 Mali Yılına ait Denetim Komisyonu raporu okunarak, meclis bilgisine sunulacak. Kocatepe Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü’nün bahçesine yapılması planlanan, ek derslik inşaatı için ödenek temin edilmesi konusundaki, komisyon raporlar görüşülecek.
SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
ÇALIŞMALARI
ANLATILACAK
İl Özel İdaresine ait 070 Nolu Jeotermal Kaynak İşletme Ruhsatlı AFG-3 kuyusunun yenilenebilmesi için, Afjet Afyon Jeotermal Tesisleri Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketine devir edilmesi konusu gündemde gelecek. Çay ilçesi Deresinek Belediyesine ait arsaların satışı konusu, Emirdağ ilçesi Aşağıpiribeyli Belediyesi’nin kilitli parke taşı ve bordür döşenmesi işlerinde kullanılmak üzere borçlanması konusu görüşülecek. Çay ilçesi Deresinek Belediyesine ait 248 ada 8 parsel nolu arsanın takas olarak verilmesi, İl Sağlık Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında meclise bilgilendirme yapılacak. İhtisas komisyonlarından gelecek olan raporlar görüşülecek. İGM üyelerinin Başkanlığa sunacağı önergeler görüşülecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme