İGM Nisan ayı toplantıları bugün tamamlanıyor

İGM Nisan ayı toplantılarının beşinci ve son birleşimi bugün yapılacak. Toplantıda ihtisas komisyonlarından gelen raporlar karara bağlanacak   İl Genel Meclisi (İGM) Nisan ayı toplantılarının dördüncü birleşimi dün Meclis Başkanı Burhanettin Çoban'ın Başkanlığı'nda tamamlandı. Meclis üyeleri bugün Nisan ayının beşinci ve sonuncu toplantısı için biraraya gelecekler. TESİS YERİ ÖN İNCELEME MASRAFI BELİRLENDİ Toplantı gündem dışı [&hellip]

İGM Nisan ayı toplantılarının beşinci ve son birleşimi bugün yapılacak. Toplantıda ihtisas komisyonlarından gelen raporlar karara bağlanacak

İl Genel Meclisi (İGM) Nisan ayı toplantılarının dördüncü birleşimi dün Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ın Başkanlığı’nda tamamlandı. Meclis üyeleri bugün Nisan ayının beşinci ve sonuncu toplantısı için biraraya gelecekler.
TESİS YERİ ÖN İNCELEME MASRAFI BELİRLENDİ
Toplantı gündem dışı bir konunun okutulup rapor hazırlanması için komisyona gönderilmesiyle başladı. Karayolları kenarında yapılacak ve açılacak tesislerle ilgili “Tesis Yeri Ön İnceleme” masrafının resmi araçla gidildiğinde 2022 F= 1,25 x (5,68xL) + (220,62xS) + 410,13) olarak belirlendi. Özel earaçla yapılacak tesis yeri ön incelemesi için; 2022 F= 1,25 X (84,88xS) + 410,13) olarak uygulanmasını uygun gören aynı yöndeki komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan Asfalt ve Asfalt Üretim Tesis Laboratuvarında yapılacak olan deney ücret tarifesini belirleyen komisyon raporları kabul edildi.
OKUL YAPIMI İÇİN MİLLİ EĞİTİM 20 YIL SÜRELİ TAŞINMAZ TAHSİS EDİLDİ
Afyonkarahisar merkezde Fatih Mahallesi’nde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, 2307 ada, 4 parselde 7.108,27 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine yık-yap kapsamında okul yapmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı adına Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tüm giderleri kendilerince karşılanmak üzere 20 yıllığına tahsisine karar verildi. İhsaniye ilçesine bağlı köylerde ki çocuk parklarına 30 adet ailelerin oturabilecekleri bank, oturak temin edilmesi talebinin İhsaniye Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce (KHGB) değerlendirilmesine karar verildi. Çobanlar ilçesinin Kocaöz beldesinde Dabanlıoğlu olarak bilinen tarihi çeşmenin bakım ve onarımının yapılması talebini ilgili daire yerinde inceleyecek. Başmakçı ilçesine bağlı Akkoyunlu köyünde hayvan sulama göletinin temizlenmesi talebi dairesince yerinde incelenecek.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme