İGM Mart toplantıları bugün başlıyor

Afyonkarahisar İl Özel İdaresinin karar organı İl Genel Meclisi (İGM) Mart ayı toplantıları bugün başlıyor   İGM Mart ayı toplantısının birinci birleşimi 6 Mart 2023 bugün sabah saat 10.45'de Meclis Toplantı Salonu'nda başlayacak. Beş gün süreli Mart ayı toplantıları 10 Mart 2023 Cuma günü tamamlanacak. ÖDENEK AKTARMA İŞLERİ ELE ALINACAK Toplantıda 5302 Sayılı İl Özel [&hellip]

Afyonkarahisar İl Özel İdaresinin karar organı İl Genel Meclisi (İGM) Mart ayı toplantıları bugün başlıyor

İGM Mart ayı toplantısının birinci birleşimi 6 Mart 2023 bugün sabah saat 10.45’de Meclis Toplantı Salonu’nda başlayacak. Beş gün süreli Mart ayı toplantıları 10 Mart 2023 Cuma günü tamamlanacak.
ÖDENEK AKTARMA
İŞLERİ ELE ALINACAK
Toplantıda 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 39. maddesi gereğince hazırlanan, 2022 yılı faaliye traporu, aynı kanunun 10. Maddesinin (a) fıkrası gereğince görüşülüp karara bağlanacak. İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Sütsatar’ın emekli olması ve Müdürlüğe ait görevlerin dağılımı sebebiyle Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği’nin 36. maddesi çerçevesinde; belirtilen ödeneklerin aktarma işleminin yapılması konusunun görüşülecek. İl Özel İdaresine ait, Sultandağı İlçesi Yakasenek Köyü 436 Ada 6 Parselde bulunan Güneş Enerji Santrali tesisin yarısının imalatı tamamlanırken kalan kısmının tamamlanması için ödenek aktarılması konusu ele alınacak. Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Dinar İlçesinde 5 adet, Sandıklı İlçesinde 4 adet, İscehisar İlçesinde 1 adet ve Çay İlçesinde 4 adet olmak üzere toplam 14 adet arsa vasfındaki taşınmazların satılması konusu görüşülecek.
ÇIKRIK’TA HAK SAHİPLERİNE DEVİR TALEBİ ELE ALINACAK
İl merkezinde Merkez Çıkrık beldesinde bulunan, mülkiyetleri İdareye ait, tapu bilgileri belirtilen taşınmazların, 400,00 metrekareye kadar olan kısımlarının bedelsiz olarak, 400,00 metrekareden fazla kısımlarının ise belirtilen rayiç bedellerin ödenmesi koşuluyla hak sahiplerine devredilmesi konusu değerlendirilecek. Et ve Et ürünleri, Yem Sanayi, Yumurtacılık ve Şekerleme gibi sektörlerin Türkiye’de lider olmasından dolayı tüm analiz ihtiyaçlarının karşılanması için ICP- MS cihazı ile yardımcı cihaz, alet ve ekipmanları alım işlerinde kullanılmak üzere ödenek aktarılması konusu gündemde yer alıyor.
KOMİSYON RAPORLARI OYLANARAK KARARA BAĞLANACAK
Merkez İlçeye bağlı Köprülü Köyünde yer alan, tapusunda Serçeler Mevkii, 101 ada, 2, 4,44, 45, 46, 47 parsel numaralı taşınmazlar üzerinde Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı Güneş Enerji Santrali amaçlı olarak hazırlanan, imar planı ve eklerinin onaylanması konusu görüşülecek. Emirdağ İlçesi, Salihler köyü 234, 235, 460, 461, 525, 526 ve 527 parsel numaralı taşınmazlar üzerinde Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı (Güneş Enerji Santrali) amaçlı hazırlanan, imar planı ve eklerinin onaylanması konusundaki komisyon raporu oylanacak. Şuhut İlçesi Mahmut Köyünde, tapusunda Obruk Mevkii, 144 ada, 114 parsel numarası ile kayıtlı, mülkiyeti Maliye Hâzinesine ait, 79.220,16 metrekarelik taşınmaz üzerinde “Depolama Alanı” amaçlı olarak hazırlanan imar planı ve eklerinin onaylanması konusundaki komisyon raporunun görüşülerek karara bağlanacak. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme