• Haberler
  • Genel
  • İGM Mart toplantıları başlıyor – Kocatepe Gazetesi

İGM Mart toplantıları başlıyor – Kocatepe Gazetesi

İGM’nin Mart ayı olağan toplantıları yarın başlayacak. Toplantılarda komisyon raporları karara bağlanıp, gündemde bulunan maddeler rapor hazırlanmak üzere ilgili komisyonlara gönderilecek Yoksullara mikro kredi incelenecek İl Genel Meclisi’nin (İGM) Mart ayı toplantılarının birincisi bugün saat 10.30’da Özel İdare İş hanındaki İl Genel Meclisi Salonu’nda başlayacak. Meclis Başkanı Salih Sel’in açacağı toplantı yoklama ile devam edecek. [&hellip]

İGM Mart toplantıları başlıyor

İGM’nin Mart ayı olağan toplantıları yarın başlayacak. Toplantılarda komisyon raporları karara bağlanıp, gündemde bulunan maddeler rapor hazırlanmak üzere ilgili komisyonlara gönderilecek

Yoksullara mikro
kredi incelenecek
İl Genel Meclisi’nin (İGM) Mart ayı toplantılarının birincisi bugün saat 10.30’da Özel İdare İş hanındaki İl Genel Meclisi Salonu’nda başlayacak. Meclis Başkanı Salih Sel’in açacağı toplantı yoklama ile devam edecek. Mart ayı toplantısının birincisinde, İl Özel İdaresi 2010 Mali yılı Faaliyet Raporu görüşülecek. Yeni başvurulan I (a) Grup Maden Ocaklarının ruhsatlandırılması ve I ( a ) Grubu Maden İşletme Ruhsat sürelerinin 5 yıl süreyle temdiden uzatılıp, uzatılmaması konusunda, İl Encümenine yetki verilmesi maddesi değerlendirilecek. İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl beldesi sınırları içerisinde bulunan ve mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan taşınmazın, Belediye Hizmet Binası yapımı için, Gazlıgöl Belediyesine tahsis edilmesi konusu görüşülecek. Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ( TİSVA ) ile İl Özel İdaresi’nin ortaklaşa yürütülmesi düşünülen, Yoksullara Yönelik Mikro Kredi Projesi incelenerek, 5302 Sayılı Kanunun 64 ncü maddesine göre karara bağlanması konusu gündem de yer alıyor.
Komisyon raporları oylanacak
5263 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü’nün Teşkilat ve Görevleri Hakkındaki Kanunun 19. maddesinin 2. fıkrası gereğince, Başmakçı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Heyet üyeliğine seçilen üyenin istifa etmesi nedeniyle, yeni bir üyenin seçilecek. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü programında bulunmayan, yapım, tamir, bakım ve onarım işleri için, iş makinelerinin, araçların ve ekipmanların kullanılması ve işin Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülmesi konusundaki komisyon raporları mecliste görüşülecek. Çay ilçesi Merkez Demirağaç Mahallesi sınırları içerisinde ve Körbağlar yöresinde bulunan, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait lojman ve hizmet binasının satışı konusundaki komisyon raporları oylanacak. Tesis yeri için başvuru yapan kişilerden, Karayolları kenarında yapılacak ve açılacak tesisler hakkındaki yönetmeliğin 22. maddesine göre, Tesis Yeri Ön İnceleme Masrafının alınması konusundaki komisyon raporlarının görüşülecek. Şuhut ilçesi Mahmut köyünde açılan kuyunun, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu’nun 10/f maddesine göre, içme suyu kuyusu olarak, tahsisi konusundaki komisyon raporları oylanacak.
Aile hekimliği anlatılacak
İnsaniye ilçesine bağlı Yaylabağı beldesi Göller yöresinde bulunan, mülkiyeti Maliye Hazinesine ve kullanımı İl Özel İdaresine ait olan, üzerinde Karkas bina bulunan tarla vasıflı taşınmazın, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığına tahsis edilmesi konusu mecliste görüşülecek. Sandıklı Kaymakamlığının mevcut taşınmazlar ile 1985-1987 yılları arasında il genelinde verilen tapu tahsis belgelerinin, Islah imar planı olmadığından, durumlarının Maliye Hazinesine devri konusundaki komisyon raporları oylanacak. İl Sağlık Müdürlüğü’nün Aile Hekimliği uygulamaları ile ilgili yapmış olduğu çalışmalar hakkında, meclis üyelerine sunum yapılacak. Frig vadisi ulaşım yolları ve bağlantı yollarının araştırılıp incelenmesi, ihtiyacı belirlenerek gerekli çalışmanın yapılması konusundaki komisyon raporları değerlendirilecek. İscehisar ilçesi Cevizli köyünde bulunan, hayvan sulama göletinin incelenerek, gerekli bakım ve rehabilitasyonlarının yapılması konusundaki komisyon raporları incelenecek. İhtisas komisyonlarından gelecek olan raporlar ve meclis üyelerinin Başkanlığa sunacağı önergelen görüşülecek. İl Özel İdaresi Kanununun 12.maddesi gereğince gelecek Nisan ayı İl Genel Meclisi’nin toplantı gün ve saatinin belirlenmesi ile Mart ayı toplantıları tamamlanmış olacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme