İGM Kasım Toplantıları Sürüyor

İGM Kasım ayı toplantılarının altıncı birleşimi tamamlandı. Meclis üyeleri bugün 7'nci toplantı için biraraya gelecek.

İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının 6’ncı birleşimi dün sabah Meclis Toplantı Salonu’nda Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Meclisin Kasım ayı toplantılarının 7’nci birleşimi bugün sabah Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Haber

KOMİSYON RAPORLARI KARARA BAĞLANDI

Açılış ve yoklamanın ardından ihtisas komisyonlarından gelen raporlar oylanarak karara bağlandı. Afyonkarahisar Merkeze bağlı Işıklar Beldesinde, Kocatepe Ortaokulu bahçesine yapılacak futbol sahası için ödenek aktarılması talebi kapsamında Sermaye Giderleri ödeneğinden 240.000,00 TL’nin Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğine (KHGB) aktarımını uygun gören komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi. Sinanşapa İlçesine bağlı köylerin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere ödenek aktarılması talebi doğrultusunda Sermaye Giderleri ödeneğinden 425.000,00 TL ödeneğin Sinanpaşa KHGB aktarılmasına karar verildi.

“KILIÇDAROĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYOR, ÖZEL BAŞKANIMI TEBRİK EDİYORUM”

Toplatının sonunda söz alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultandağı İl Genel Meclisi Üyesi İsmahan Nergiz, gündem dışı söz aldı. Nergiz, şöyle konuştu: “Öncelikle Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında öncelikle bu ülkeyi düşman işgalinden kurtarıp, kuran deniz gözlü, sarı Paşam Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına, olmazsa olmaz Cumhuriyet kadınlarımıza sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Kendilerini minnetle anıyorum. Bugüne kadar partim CHP’ye 13 yıl boyunca Genel Başkan olarak hizmet eden eski Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Kurultayımızı mükemmel bir şekilde yöneten 25 yıl aradan sonra İstanbul yerel yönetimini bizlere kazandıran, ‘değişimin’ önünü açan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da teşekkür ediyorum. Bir demokrasi şöleni yaşatan, umutları yeniden yeşerten, başarılı, sözünün eri olduğuna inandığım, yılmak bilmeyen, yıllardır partimde mücadele eden, CHP’lileri, seçmeni ve üyelerini çok iyi tanıyan Sayın Özgür Özel Başkanımı kutluyor ve tebrik ediyorum. Biz kazandık, özgürlük, demokrasi, hukuk devleti, laiklik kazandı. Kaybedenimiz yok. Sözlerime Atamın bir sözüyle son veriyorum. ‘Eğer ülkeni kurtaracak bir lider arıyorsan, bekliyorsan, ben size hiçbirşey öğretmemişim demektir.’ Saygılarımla.”

Bakmadan Geçme