• Haberler
  • Genel
  • İGM İmar Komsiyon üyeleri incelemelerde bulundu

İGM İmar Komsiyon üyeleri incelemelerde bulundu

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi İmar Komisyonu üyeleri, Bolvadin’e bağlı belde ve köylerde incelemelerde bulundu İl Genel Meclisi üyesi Derviş Aynacı, yaptığı açıklamada, İl Genel Meclisinin diğer üyeleri Bahri Arıkan, Ahmet Kocakulak, Mevlüt Ergürbüz, İbrahim Acar ve Doğan Kısa ile birlikte, ilçeye bağlı belde ve köylere gittiklerini söyledi. Büyükkarabağ, Bademli köyleri arasındaki bozuk olan 35 kilometrelik [&hellip]

İGM İmar Komsiyon üyeleri incelemelerde bulundu

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi İmar Komisyonu üyeleri, Bolvadin’e bağlı belde ve köylerde incelemelerde bulundu

İl Genel Meclisi üyesi Derviş Aynacı, yaptığı açıklamada, İl Genel Meclisinin diğer üyeleri Bahri Arıkan, Ahmet Kocakulak, Mevlüt Ergürbüz, İbrahim Acar ve Doğan Kısa ile birlikte, ilçeye bağlı belde ve köylere gittiklerini söyledi.
Büyükkarabağ, Bademli köyleri arasındaki bozuk olan 35 kilometrelik yolun bazı bölümlerinde asfalt kaplamasının yapılacağını kaydeden Aynacı, Derekarabağ, Büyükkarabağ, Dibev, Ortakarabağ köylerinin yol kenarlarındaki şarampollerin açılarak, arazilerin yangınlardan korunmasının sağlanacağını ifade etti.
Aynacı, şunları kaydetti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Büyükkarabağ, Emirdağ Çaykışla, Emirdağ’ın grup köylerine bağlantı sağlayan yolların stabilize yol yapılması için çalışmalara ek kısa zamanda başlanacak. İl Genel Meclisi İmar Komisyonu olarak ilçeye bağlı tüm köylerde bugüne kadar toplam 65 bin metre kare alana parke taşı çakıldı. Şu anda köylerimizde 11 bin 500 metre kare parke döşeme çalışmaları devam ediyor. İlçeye bağlı bütün köy içi ve köyler arası yollar bağlandı. Yıllardır ihmal edilen Bolvadin, Yörükkaracaören köyümüze 2 köprü ihalesi yapılarak, çalışmalar başladı. Bazı köylerin temiz su hatları da yenilendi.”http://m.kocatepegazetesi.com/” (AA)

Bakmadan Geçme