İGM heyeti Kudüs’te – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi üyeleri Kudüs ve çevresini ziyaret ettiler. 28 Ocak’ta Afyonkarahisar’dan ayrılan toplam 44 kişilik İl Genel Meclisi kafilesi  31 Ocak pazar gecesi 2018’in ilk saatlerinde Zafer Havaalanı’na inerek şehrimize geri dönecek. Yafa, Kudüs, Al halil, Eriha Şehirleri ile Lut gölü ziyaretlerinde bulunan Afyonkarahisar İGM heyetine Şeneller Turizm sahibi Bilal Şenel rehberlik ediyor. Bu [&hellip]

İl Genel Meclisi üyeleri Kudüs ve çevresini ziyaret ettiler. 28 Ocak’ta Afyonkarahisar’dan ayrılan toplam 44 kişilik İl Genel Meclisi kafilesi  31 Ocak pazar gecesi 2018’in ilk saatlerinde Zafer Havaalanı’na inerek şehrimize geri dönecek. Yafa, Kudüs, Al halil, Eriha Şehirleri ile Lut gölü ziyaretlerinde bulunan Afyonkarahisar İGM heyetine Şeneller Turizm sahibi Bilal Şenel rehberlik ediyor. Bu şehirlerdeki kadim mekanları, Nebiler ve rasüllerin yaşadığı yerleri, mekanları, mescidleri ve kabirleleri ziyaret eden heyet etrafı mübarek kılınan Mescid-i Aksa’yı, Rasülullah’ın (sav) İsra olayı ile ilk geldiği Burak Mescidi’ne ve Miraç’â yükseldiği Kubbetüs Sahra’yı da ziyaret ettiler. Peygamber Efendimiz’in Ulül azam rasüllerle buluştuğu mağara da ziyaret noktaları arasında yer aldı.
Afyonkarahisar eski Valilerinden İrfan Balkanlıoğlu’nun ağabeyi, İstanbullu Metin Balkanlıoğlu Hoca da heyet ile birlikte bazı mekanlara ziyarette bulunarak, heyete dua ettirdi.

Bakmadan Geçme