• Haberler
  • Gündem
  • İGM Haziran toplantıları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

İGM Haziran toplantıları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Bu ayın üçüncü toplantısı yarın sabah yapılacak. Açılış ve yoklama akabinde ilk olarak toplantıda gündem dışı iki konu okutulup rapor hazırlanması için ilgili ihtisas komisyonlarına gönderildi.TALEPLERKOMİSYONLARDA İNCELENECEKToplantı gündemin 7'nci maddesiyle devam etti. Şuhut ilçesine bağlı Atlıhisar köyü Muhtarı Erkut Bayram mülkiyeti İl İdaresine ait 231,94 metrekarelik arsa vasfında ki taşınması 10 yıllığına köy muhtarlığına tahsisini [&hellip]

Bu ayın üçüncü toplantısı yarın sabah yapılacak. Açılış ve yoklama akabinde ilk olarak toplantıda gündem dışı iki konu okutulup rapor hazırlanması için ilgili ihtisas komisyonlarına gönderildi.
TALEPLER
KOMİSYONLARDA İNCELENECEK
Toplantı gündemin 7’nci maddesiyle devam etti. Şuhut ilçesine bağlı Atlıhisar köyü Muhtarı Erkut Bayram mülkiyeti İl İdaresine ait 231,94 metrekarelik arsa vasfında ki taşınması 10 yıllığına köy muhtarlığına tahsisini talep ediyor. Talep; İmar ve Bayındırlık, Plan ve Bütçe, Yatırımlar ve Kararlar Komisyonlarında görüşülecek. Bütçe İçi İşletme kurulması talebi ilgili komisyonlarda görüşüldükten sonra tekrar meclis gündemine gelecek. Evciler ilçesine bağlı Gökçek köyünde tarım arazisinde kapalı sulama sisteminin dağıtım logarlarının yol güzergâhlarına çekilmesi talebi toplulaştırma çalışmaları tamamlandıktan sonra dairesince incelenerek gereğinin yapılmasına karar verildi.
KURUL ÜYELERİ BELİRLENDİ
İl ve İlçe İnsan Hakları Kurullarında İl Özel İdaresini temsil etmek üzere üyelerin belirlendiği komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi. Buna göre merkezde Ferda Ertürk, Başmakçı’da Uğur Dalgalı, Bayat Kadir Üçer, Bolvadin Carullah Kolay, Çay Kadir Çetin, Çobanlar Cengiz Ceylan, Dazkırı Ömer Ali Keskin, Dinar Ahmet Çetin, Emirdağ Necati Şevik, Evciler Şener Çalışkan, İhsaniye Nuri Demir, İscehisar Murat Dikmen, Hocalar Ramazan İlhan, Kızılören Ali Çalışkan, Sandıklı Ahmet Mahmut Saylık, Sinanpaşa Veysel Tekeli, Sultandağı Doğan Kayış, Şuhut Gültekin Özdemir kurullarda görev alacak.
EMİRDAĞ BELEDİYESİ’NE
1 YILLIK ARAÇ TAHSİSİ
Emirdağ Bakımevinde bulunan 03 VY 771 plakalı taşıma römorkuyla birlikte vibrasyonlu el silindirinin 1 yıl süre ile operatör, yakıt ve bakım giderleri kendilerince karşılanmak üzere Emirdağ Belediye Başkanlığına tahsis edilmesine karar verildi. İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesi Karataş mevkiine (HİS) hayvan içme suyu göleti yapılması talebi dairesince incelenecek. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme