İGM Eylül Toplantıları Tamamlandı

İl Genel Meclisi üyeleri Eylül ayının 5'inci ve son toplantısında ihtisas komisyonlarından gelen raporları oylayarak karara bağladı

İGM Eylül ayı toplantıları tamamlandı. Meclis üyeleri Ekim ayı toplantıları için 7 Ekim 2024 Pazartesi sabahı saat 10.30’da Meclis Toplantı Salonu’nda bir araya gelecek. 

İGM Eylül Toplantıları Tamamlandı

Toplantı gündem dışı bir konunun okutulduktan sonra rapor hazırlanması için ilgili komisyona sevkiyle başladı. Sultandağı İlçesinin Üçkuyu Köyünde içme suyunun yetersiz gelmesi nedeniyle sondaj kuyusu açılması talebinin dairesince incelenerek gereğinin yapılmasına karar verildi. Sinanpaşa İlçesinin Kayadibi Köyünde içme suyunun yetersiz gelmesi nedeniyle ilave içme suyu kuyu sondajı yapılması talebi de dairesince yerinde değerlendirilecek. Evciler İlçesinin Bostancı Köyünde içme suyu deposunun yeterli büyüklükte daha uygun bir yere yapım talebini de ilgili daire yerinde değerlendirecek. İl Özel İdaresi 2024 Yılı yol yatırım programında bulunan Gökçek-Madenler-Bostancı yollarının yapımı esnasında ilave olarak Evciler-Madenler yolunun da yapım talebinin bütçe döneminde değerlendirilmesini uygun gören İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu oybirliğiyle kabul edildi. Dazkırı İlçesinin Karaağaçkuyusu Köyünü, Evciler İlçesine bağlayan 3 kilometrelik yolun bozulması nedeniyle yeniden asfaltlanması talebi bütçe döneminde değerlendirilecek. Hocalar İlçesine bağlı Kozluca Köyünün 2 kilometrelik kısmının sıcak asfalt yapılması talebi de bütçe döneminde gündeme gelecek. Hocalar İlçesinin Kocagöl Köyü, Bulutlar Mahallesinde ki asfalt yolun bakım ve onarımının yapılması talebinin dairesince incelenmesine karar verildi. İl Özel İdaresi 2024 Yılı Mali Bütçesinde Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Patoloji Birimine Doku Takip cihazı alımı için ayrılan 1.000.000,00 TL ödeneğin tahsis değişikliği yapılarak Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Tıbbi Cihaz Alımı Harcama kalemine aktarılmasına karar verildi.

Bakmadan Geçme