İGM Eylül Toplantıları Başladı

İGM Eylül ayı toplantılarının birincisi bugün başladı.

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Eylül ayı toplantısının ilk birleşimi Meclis Başkanı Mehmet Siper’in başkanlığında tamamlandı.  Meclis üyeleri yarın sabah Eylül ayının ikinci toplantısı için biraraya gelecek. 

İGM Eylül Toplantıları Başladı

Afyonkarahisar’da yürütülen, yapımı ve gerçekleştirilmesi önem arz eden projelerle,  İl Özel İdaresinin zorunlu ihtiyaçlarına ait harcama kalemlerinde, 2024 Mali Yılı Gider Bütçesi ile ayrılan ödenekler yetersiz geldiğinden dolayı ek ödenek düzenlenmesi konusunun ilgili komisyonlarda görüşülmesine karar verildi. Sandıklı ilçesine bağlı Akin Köyünde, 1420 parsel numarası ile kayıtlı, mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait 35.875,35 metrekarelik taşınmazlar üzerinde Kayadan Oyma Depolama Alanı amaçlı olarak hazırlanan imar planı ve eklerinin onaylanması konusu ele alınacak. Emirdağ İlçesine bağlı Tabaklar Köyünde, tapusunda Belen Mevkii, 147, 821 ve 822 parsel numarası ile kayıtlı, taşınmazlar üzerinde "Konut Alanı" amaçlı olarak hazırlanan imar planı ve eklerinin onaylanması konusunun komisyona gönderildi.

İscehisar İlçesine bağlı Karaağaç Köyünde, tapusunda Tepe Dibi Mevkii, 134 ada, 239 parsel numarası ile kayıtlı, taşınmaz üzerinde "Sanayi Tesis Alanı" amaçlı olarak hazırlanan imar planı ve eklerinin onaylanması konusu ihtisas komisyonlarına gönderildi.
Afyonkarahisar’a bağlı 421 köyde bulunan, içme suyu tesislerinin pompa arızalarının giderilmesinin daha hızlı ve güvenli bir şekilde yapılması için Araç üstü Derin Kuyu Dalgıç Pompa Sökme Vinci alınması konusu ilgili komisyonlarda görüşüldükten sonra tekrar meclise gelecek.

Bakmadan Geçme