Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM Eylül toplantıları başladı

İGM Eylül ayı olağan

İGM Eylül ayı olağan toplantıları dün sabah başladı. Eylül ayı toplantıları 11 Eylül Perşembe günü tamamlanacak

 

İl Genel Meclisi (İGM) Eylül ayı toplantılarının birincisi dün tamamlandı. Meclis üyeleri bugün ikinci birleşim için toplanacaklar.
ÇÜRÜKLÜ KÖYÜ’NÜN ADI
DEĞİŞTİRİLMEK İSTENİYOR
İGM Başkanı Burhanettin Çoban’ın Başkanlığında yapılan toplantıda ilk olarak gündem dışı bir konu okutulup rapor hazırlanmak üzere oybirliği ile ihtisas komisyonlarına gönderildi. Gündemin 2. maddesinde yer alan 2020 Yılı Yatırım Programında bulunan Hocalar İlçesi Çalca Yolu, Çay İlçesi Koçbeyli-Armutlu Yolu, İhsaniye İlçesi İhsaniye-Döğer Yolu, Sinanpaşa İlçesi Tokuşlar Yolu, Şuhut İlçesi Eski Efeköy Yolu ve Karaaslan-Nuribey Yolunun asfalt yatırım programından çıkartılması konusu oybirliği ile komisyonlara gönderildi. İl Özel İdaresi tarafından Emirdağ Belediye Başkanlığı hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 yıllığına tahsis edilen 03 VY 771 plakalı taşıma römorklu vibrasyonlu el silindirinin tahsis süresinin uzatılması konusu önce ilgili ihtisas komisyonları değerlendirecek. Dinar’ın Çürüklü Köyü’nün isminin ‘Türkmen’ olarak değiştirilmesine ilişkin, Çürüklü Köyü Muhtarlığı İhtiyar Heyetince alınan karar ve Dinar Kaymakamlığının uygun görüşü doğrultusunda konu ilgili komisyonlarda görüşülecek.
KUSURA KÖYÜ’NE FIRIN
YAPIMI İSTENİYOR
Sandıklı İlçesi’ne bağlı, Kusura Köyü’nde bulunan, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, 2007 parsel numaralı, 3 bin 184,00 metrekare yüzölçümlü arsa ve hane vasfındaki taşınmazın uygun görülen 100,00 metrekarelik kısmına, köy fırını yapılma talebi oybirliği ile ilgili komisyonlara sevk edildi. Evciler İlçesi’ne bağlı Akyarma Köyü’nde yer alan, tapusunda 132 ada, 2 parsel numarası ile kayıtlı, mülkiyeti Ecodab Gıda Tarım Kozmetik Yağ Yem Sanayi ve Ticaret Ltd Şirketine ait, taşınmazın üzerinde “Organize Tarım ve Hayvancılık Alanı” amaçlı olarak hazırlanan, imar planı ve eklerinin onaylanması talebi komisyonda değerlendirilecek.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti