Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM Ekim toplantıları tamamlandı

İGM Ekim ayı toplantıları

İGM Ekim ayı toplantıları hafta sonu Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ın idaresinde tamamlandı

İl Genel Meclisi (İGM) Ekim ayı toplantılarının 5. ve sonuncu birleşimi 5 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirildi. Toplantı gündem dışı bir konunun okutulup rapor hazırlanması için komisyonlara gönderilmesiyle devam etti.
ATB’NİN KİRA DOSYA VE SÖZLEŞMESİNİ KOMİSYON İNCELEYECEK
İnaz Demirçevre sınırları içerisinde mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Ömer Kaplıcası ve eklentilerinin Yap-İşlet-Devret modeliyle 30 yıllığına Afyonkarahisar Ticaret Borsasına (ATB) kiraya verilmişti. Kiraya verilen taşınmazın dosya ve sözleşme yönünden incelenmesi için İl Özel İdaresince İnceleme Komisyonu oluşturulmasına karar verildi. Komisyona İGM Üyelerinden; Mustafa Yılmazaslan, Ali Karkı, Ahmet Zeki Ertürk, Alper Yağcı, Derviş Aynacı, İsmahan Nergiz seçildi. 2019 Yılı Yatırım Programında bulunan İhsaniye İlçesi İlköğretim Okulları spor malzemeleri alım kalemindeki 6 bin 500 TL ödeneğin ilçe okullarında tamir bakım ve çevre düzenlemelerinde kullanılması için tahsis değişikliğini uygun gören aynı yöndeki komisyon raporları oybirliği ile kabul edildi.
TALEP VE İHTİYAÇLAR KARARA BAĞLANDI
Sultandağı ilçesine bağlı Yakasenek köyü cami yanı ve sokağında ki eski kütüphane ve düğün salonu olarak kullanılan binanın yıkım talebini ilgili dairenin yerinde incelemesine karar verildi. Dinar ilçesine bağlı Bülüçalan köyünün köy önüne sondaj açılması talebi 2020 yılı yatırım programında değerlendirilecek. Çay İlçe Özel İdare Müdürlüğü bütçesinde bulunan Beton Parke ve Bordür Yapımı kaleminde bulunan 141 milyon 840 bin liralık ödeneğin Çay İlçesine Bağlı Köylere Güneş Enerjisi Sistemi Paneli yapılması için tahsis değişikliği yapılmasını uygun gören komisyon raporu kabul edildi. 2019 yılı yatırım asfalt yol programında bulunan İhsaniye ilçesine bağlı Döğer krembe arası 1,5 kilometre olan yolun, parke taşı yapılması talebinin dairesince gereğinin yapılmasına karar verildi.
KASIM TOPLANTILARININ İLKİ 4 KASIM PAZARTESİ BAŞLAYACAK
Dazkırı ilçesine bağlı Kızılören köyü ve Karaağaçkuyusu köyünün arazi yollarının greyderlerle düzeltilmesi talebinin dairesince ele alınmasına karar verildi. Kızılören ilçesinde lavanta projesinin uygulanması için yeterli ödenek bulunmaması nedeniyle 50 bin liralık ödenek tahsis talebi 2020 yılı yatırım programında ele alınacak. Meclisin Ekim ayı olağan toplantısının ilk birleşimi 4 Kasım Pazartesi günü saat 10:30’da meclisin toplantı salonunda başlayacak. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti