İGM bugün Şuhut'ta toplanacak – Kocatepe Gazetesi

  İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının 6'ıncı birleşimi dün öğleden sonra saat 14:00'de başladı. Meclis Başkanı Salih Sel'in açılışı yaptıktan sonra yoklama ile devam edilen toplantıda meclis üyelerince verilen önergeler ilgili komisyonlara gönderildi.Sandıklı ilçesi Koçhisar köyüne yeni okul yapılması, merkeze yeni ortaokul yapılması ve merkez Miralay İlköğretim Okuluna ek bina yapım talebinin, 2019 [&hellip]

İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının 6’ıncı birleşimi dün öğleden sonra saat 14:00’de başladı. Meclis Başkanı Salih Sel’in açılışı yaptıktan sonra yoklama ile devam edilen toplantıda meclis üyelerince verilen önergeler ilgili komisyonlara gönderildi.
Sandıklı ilçesi Koçhisar köyüne yeni okul yapılması, merkeze yeni ortaokul yapılması ve merkez Miralay İlköğretim Okuluna ek bina yapım talebinin, 2019 yılı yatırım programında değerlendirilmesini uygun gören aynı yönde ki komisyon raporları oybirliği ile kabul edildi. Gündemin 21. maddesinde yer alan İhsaniye ilçesine bağlı Demirle köyüne, HİS Göleti yapılması talebinin 2019 yılı yatırım programında değerlendirilmesini uygun gören komisyon raporu oybirliği ile kabul edildi. Meclisin Kasım ayı toplantılarının 7’inci birleşimi bugün sabah Şuhut ilçesinde gerçekleştirilecek. Meclisten bugün sabah saat 10:30’da Şuhut’a gitmek için araç kaldırılacak.
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme