• Haberler
  • Genel
  • İGM Aralık toplantıları Pazartesi başlıyor

İGM Aralık toplantıları Pazartesi başlıyor

İGM Aralık ayı olağan toplantıları 5 Aralık Pazartesi günü başlayacak. Beş gün boyunca meclis üyeleri ve komisyonlar çalışmalarını yürütecek İMİT’in devri gündemdeİl Genel Meclisi (İGM) Aralık ayı toplantılarının ilk birleşimi 5 Aralık Pazartesi günü saat 10.30’da başla-yacak. Gündem maddeleri içerisinde bulunan merkez Karaman mahallesi sınırları içerisinde bulunan, Karaman Çok Katlı Otopark ve İş Merkezi Zemin [&hellip]

İGM Aralık toplantıları Pazartesi başlıyor

İGM Aralık ayı olağan toplantıları 5 Aralık Pazartesi günü başlayacak. Beş gün boyunca meclis üyeleri ve komisyonlar çalışmalarını yürütecek

İMİT’in devri gündemde
İl Genel Meclisi (İGM) Aralık ayı toplantılarının ilk birleşimi 5 Aralık Pazartesi günü saat 10.30’da başla-yacak. Gündem maddeleri içerisinde bulunan merkez Karaman mahallesi sınırları içerisinde bulunan, Karaman Çok Katlı Otopark ve İş Merkezi Zemin Kat A-2 B.B nolu işyerinin, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne tahsisi konusu görüşülecek. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince, 1 Ocak- 31 Aralık 2012 tarihleri arasında çalıştırılacak olan sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi konusu da gündem maddesinde bulunuyor.İlimiz Gazlıgöl Termal Turizm Merkezinde bulunan il Özel İdaresi adına intibakı yapılan 021 No’lu Jeotermal Kaynak İşletme Ruhsatlı Sıcak Su Kuyusunun 5686 Sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanunu hükümlerine göre İhsaniye Mahalli İdareler ve Turizm Birliğine (İMİT) devredilmesi konusu mecliste görüşülecek.
Gecek’te kuyu alımı gündemde
Başmakçı ilçe sınırları içerisinde bulunan ve mülkiyeti İl Özel İdaresine ait tapunun 108 ada ve 2 parselde kayıtlı 990,84 metrekare alanlı taşınmazın satışı konusundaki komisyon raporları karara bağlanacak. İlçelere Mobese sistemi kurulması işi için, yerinde inceleme ve ön proje çalışmaları yapılarak çıkartılan tahmini maliyetin, değerlendirilmesini içeren komisyon raporları görüşülecek. İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çalışmalar hakkında, meclis üyeleri bilgilendirilecek. Şuhut İlçesi Yarışlı İlköğretim Okulu yapım ödeneğinden artan ödeneğin Şuhut Akyuva İlköğretim Okulu yapım ödeneğine aktarılması konusu karara bağlanacak. Merkez ilçeye bağlı Köprülü – Demirçevre köyü sınırları içerisinde bulunan Gecek Kaplıcası ve eklentilerinin kullanımındaki soğuk su kuyusunun, 206 parseldeki işgal edilen bölümün kamulaştırma yoluyla satın alınması, konusu hakkında karar alınacak.
TUBİM’e ödenek karara bağlanacak
Köy yolları ağında gerçekleştirilen, madencilik faaliyetleri için, İl Özel İdaresinden alınan yol geçiş izinlerinin, 1 yıllık verilmesi konusunda karar verilecek. Emniyet Genel Müdürlüğünün (EGM), Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığı (KOM) bünyesinde kurulan, Türkiye Uyuşturucu ve uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM), önleme faaliyetlerinde kullanılmak üzere ödenek aktarılmı hakkında ki komisyon raporları görüşülecek. Sinanpaşa ilçesi Ahmetpaşa ve Taşoluk İlköğretim Okulu yapım kaleminden artan ödeneklerin, Sinanpaşa Bulca İlköğretim Okulu ek üç derslik yapım kalemine aktarılması konusunda karar alınacak. Çobanlar ilçesi Kocaöz İlköğretim Okulu yapım kaleminden artan ödeneğin, Çobanlar Zafer İlköğretim Okulu ek derslik yapım kalemine aktarılması konusu görüşülecek.
Komisyon raporları görüşülecek
Evciler ilçesi Belediye Başkanlığının katkı ve destekleri ile çimlendirilmesi yapılan futbol sahasının, tel duvarı ile çevrilmesi konusu karara bağlanacak. Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü 2011 yılı bütçesi çocuk evleri tefrişat alım giderleri harcama kaleminde bulunan ödeneğin, taşıt alımları kalemine aktarılması konusu görüşülecek. Bolvadin Gazi İlköğretim ek binası için ayrılan ödenekten kalan tutarın, tamir ve bakım onarım işlerinde kullanılmak üzere tahsis değişikliği yapılması konusunda karar alınacak. İhtisas komisyonlarından gelecek olan raporlar görüşülecek. İl Genel Meclis üyelerinin Başkanlığa sunacağı önergeler değerlendirilecek. İl Özel İdaresi Kanununun 12.maddesi gereğince gelecek ay İl Genel Meclisi’nin toplantı gün ve saatinin belirlenecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme